2777
2789
عنوان

بیاید علائمامو بگم بگید نی نی چیه؟ 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بخدااا.صاحبخونمون دیده بودم میگفت مونا اصن انگار ن انگار حامله ای قیافت اصن تعییر نکرده

من خیلی خیلی سر دخترم خوشگل شده بود خیلی

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

برو بدون لباس جلو آینه اگه کمرت باریکه ینی پسره،اگه نه همه جات پهنه ینی دختره،من اینجوری بودم سر جفدش

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
راستی خودت چی دوست داری ؟ نی نی اولته؟

اره عزیزم اولیه...اینجایی ک زندگی میکنم کلا دخترا خیلی محدودن..تو شهر غریب کسیو ندارم..اگه دختر باشه  مثه خودم از تنهایی دق میکنه...شهر بزرگیم نیس ک بگم میرم بیرون..جایی نداره ک بری...میگم پسر باشه ک خودش هرجا خاست بره..چون اینجا من از تنهایی دارم میمیرم.☹️

من معدم یه دره غدا میخورم سنگین میشه 

غذا میخورم نمیتونه نگه داره همیشه نه اما اگه اب بخورم روش گلاب به روتون بالا میارم

تهوع کم داشتم

عاشق ترشی و شوری اخ میمیرم براش 

بدنم صورتم سفید شده 

۱۱ هفتم تموم شده به نطرتون چیه؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
اره عزیزم اولیه...اینجایی ک زندگی میکنم کلا دخترا خیلی محدودن..تو شهر غریب کسیو ندارم..اگه دختر باشه ...

ولی بچت انگار دختره اخه 

منم بچه اولم دختر بود تا ۶ ماهگی به زور دیدنش همش پاش بسته بود 

البته این یه حدسه

باز ازاون ور میگی تهوع اصلا نداشتی باز میشه گفت پسره 

تشخیص سخته🥲

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
اره عزیزم اولیه...اینجایی ک زندگی میکنم کلا دخترا خیلی محدودن..تو شهر غریب کسیو ندارم..اگه دختر باشه ...

عزیزم إن شاالله خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه و حکمت خدا با خواسته ی دلت یکی باشه و نی نی سالم و صالح و خوشگل بیاد بغلت

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼