2777
2789

درسته شنبه مشخص میشه که سزارینم یا طبیعی چون هفته ۳۱ بچم بریچ بوده اما مااحتمال رو بر این میگیریم ک چرخیده و طبیعی باید بیارم🥰بگین من چیکار کنم ک زایمان راحتی داشته باشم زیاد بخیه نخورم الان چ ورزش هایی چ حرکت هایی بزنم که دهانه رحمم هم باز بشه و نخام تا هفته ۴۱ صبر کنم🥲 دوس دارم زودتر دردام شروع بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی ان شاءالله با دل خوش زایمان کنی و نی نی کوچولوت سالم و سلامت بیاد بغلت 

برای زایمان طبیعی شنیدم پیاده روی و بالا رفتن از پله ها خیلی خوبه و به باز شدن دهانه رحم کمک میکنه .. ورزش کگل رو هم خیلی تعریفشو شنیدم که ماهیچه های لگن رو تقویت میکنه ..

پاهاتو باز کن و چند دقیقه باز باز راه برو تا بچه بیاد پایین و خیلی چیزای دیگه ...

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

طبیعی درد داره من سز شدم راضیم امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی برام دعا کن بازم باردارم بچم سالم باشه سالم بیاد بغلم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

با احترام به همه هر کی هر جور دوس داره زایمان کنه یا زاییده کاری ندارم.من فقط تجربه خودمو از دو تا زایمان طبیعی بدون درد میگم که عالی بود.اگه شرایط مالی تون مناسبه پیشنهاد میدم اینجوری زایمان کنین.البته منظورم روش اپیدورال نیست.

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

خدا حفظش کنه واست😍😍😍😍😍

ایشالله به سلامتی

واس منم دعا کن تا موقع تو برسونم

خیلی میترسم

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
با احترام به همه هر کی هر جور دوس داره زایمان کنه یا زاییده کاری ندارم.من فقط تجربه خودمو از دو تا ز ...

قطعا حرفت قابل احترامه عزیزم،،هرکسی میتونه خودش انتخاب کنه نوع زایمانش رو درسته شرایط مالی خوبی نداریم اما خب شما از تجربیاتت بگو من نتونم استفاده کنم شاید یکی دیگه جیبش یاری کنه انجام بده😀