2777
2789
عنوان

اگه برین جایی ک ب بچه ۳ سالتون بی حرمتی بشه باز میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 73 پست
اخه اونا بزرگن.بعدم دختر اون میاد خونه ما بخدا تو اتاق منم میره چ برسه دخترم..فکر نمیکردم همچین ادمی ...

ببین بعضی بچه ها کلا خودخواه هستن و هرکاری هم کنی همونه من درک میکنم چون خودم دارم تو خانواده ولی اگه بگم امکان داره ببینه اون طرف وگرنه بهت میگفتم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
خونه خواهرشوهر که نمیتونی نری اونم به خاطر رفتار بچه  وقتی میری چندتا اسباب بازی ببر و خودت با ...

چرا عزیزم میشه آدم اگه اذیت بشه حتی خونه پدر مادرش هم کمتر می‌ره چ برسه خونه بقیه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بچه من در این حد ک مثلا یکم کنجکاوه می‌رفت نزدیک تلویزیون یا مثلا آباژور و اینا دست میزد تا ...

میدونی بچه بچه س اسمش رو خودشه من اگ متوجه باشی ی کلمه ب بچه حرف نزدم ولی واقعا مادرش یا پدرش تقصیر گردنشونه ک اولا درست تربیتش نکردن دوما مثلا میدونی اینجوره حداقل به بگو نکن میزبان بدونه یه تلاشی میکنی از بچه انتظار نداشتم اما از مادر پدرش چرا چون من خودمو در نظر بگیرم ن هیچکسی رو بچه ی من عزیز دل خودمه نه عزیزدل همه ک گند بزنه ب زندگیشون بخدا اصلا این موضوع تعریف کردم ربطی ب شما نداشت قلبم منکه شمارو نمیشناسم مهمون خودم رو گفتم 

بعضی ها حالا من نمیدونم واقعا شرایط پسر شمارو اما اینو ک گفتین یاد یه چیزی افتادم فامیل شوهرم ی پسر ...

به نظرم مشکل یه سری از مادرا همینِ فکر میکنن وقتی میان خونه کسی بچشون باید همون قدر راحت باشه که توی خونه خودشون راحته و خیلی بهتره از همون سه سالگی به بچه آداب رفتن به مهمانی رو یاد داد اگه بچه متوجه نمیشه مادر بچه اش رو همه جوره همراهی کنه ...متاسفانه مهمان اینجور چندتا به پستمون خورد که نزدیک بود خونمون رو بفرست تو هوا با رفتن تو  آشپزخونه و باز کردن شیر گاز 🤦🏼‍♀️ولی خداییش در مقابل مادرهایی هم دیدم که توی مهمانی یدقیقه یک جا نمیشستن و میگفتن اگه بشینیم بچمون یه کار خرابی میکنه و همش پا به پای بچشون اینور و اونور ...

اینکه حالا متوجه نمیشه اجازه بگیره دوونیم سالشه ولی دیگه گفتم نمیبرمش ک باهاش اینجور رفتار نشه از او ...

از همين سن بايد اموزششو شروع كرد گلم

با نرفتنت داري صورت مسيله رو پاك ميكني

به نظرم بهترين كار اينه كه همراه خودت يسري وسيله مثل دفتر نقاشي و مداد رنگي..يا توپ..يا لوگو..چيزي كه بشه گروهي بازي كردو ببري همراه بچت بشيني بازي كني

كم كم اونا هم مشتاق ميشن بيان و همراهي كنن

اخه اونا بزرگن.بعدم دختر اون میاد خونه ما بخدا تو اتاق منم میره چ برسه دخترم..فکر نمیکردم همچین ادمی ...

یعنی دفعه اولتون بود طی این سه سال خونشون میرفتید ..؟؟

مگه نگفتید یکی از بچه ها دو سال و نیم بود ؟؟؟

دخترش چندسالش بود ؟؟

به نظرم مشکل یه سری از مادرا همینِ فکر میکنن وقتی میان خونه کسی بچشون باید همون قدر راحت باشه که توی ...

ببین ینی وقتی رفتن واقعا لعنت براشون فرستادم حالا من اصلاااا همچین آدمی نیستم تازه کلی عروسک گذاشتم جلو دستش یا با بچه ها دوستم چون واقعا وقتی آدم میخواد میزبان خوبی باشه بنظرم باید ب بچه ی طرف اول احترام بزاره آب خواست یا بچه تحمل نداره توجه میکنم چون دلم نمیاد مثلا میبینی وقت میوه نیست بچه میوه دوسداره براش میبرم ک مهمانم معذب نشه خیلیم مهمون دارما اما این یه مورد دیگه بود کلا ندیده بودم مثلشو

چرا عزیزم میشه آدم اگه اذیت بشه حتی خونه پدر مادرش هم کمتر می‌ره چ برسه خونه بقیه

نه به خاطر رفتار بچه

اگه خواهرشوهر بهش بی احترامی می کرد باز قضیه فرق داشت.

ایجاد تنش تو خانواده به خاطر بچه ها ابدا منطقی نیست.

میدونی بچه بچه س اسمش رو خودشه من اگ متوجه باشی ی کلمه ب بچه حرف نزدم ولی واقعا مادرش یا پدرش تقصیر ...

می‌دونم عزیزم چی داری میگی من خودم هم ازون پدر مادرا دیدم ولی من اینجوری هم نبودم ولی کلا میگم خیلی سخته آدم بخاطر رفتار بعضی بزرگترا دلش میگیره یعنی بخدا من همین الان هم دلم گرفت با اشک اینو برات نوشتم پسرم بعضی وقتا التماس می‌کنه جایی ببرمش ولی من نمی‌برم یعنی جیگرم آتیش میگیره همیشه هم فقط اینو میگم هرکس اینجوری دل من و پسرم رو شکوند خدا یکی بهش بده صد پله بدتر از پسر من ک بدونن چطور آدم خرد میشه و دلش میگیره از تنهایی

نه به خاطر رفتار بچه اگه خواهرشوهر بهش بی احترامی می کرد باز قضیه فرق داشت. ایجاد تنش تو خانواده ب ...

اره آدم بزرگا سر بچه دعوا میکنن در نهایت بچه ها ده دیقه بعد باهم بازی میکنن انگار ک از اول هییییچی نبوده آدم بزرگا میمونن و رفتارای  بچگانشون😂

می‌دونم عزیزم چی داری میگی من خودم هم ازون پدر مادرا دیدم ولی من اینجوری هم نبودم ولی کلا میگم خیلی ...

عزیزدلم ببرش شهربازی سر پوشیده هم بچت حسابی تفریح میکنه انرژیش تخلیه میشه هم کلی شاد میشه و لذت میبره

اینکه حالا متوجه نمیشه اجازه بگیره دوونیم سالشه ولی دیگه گفتم نمیبرمش ک باهاش اینجور رفتار نشه از او ...

اتفاقاً پسر منم دو و نیم سالشه خییییییلی م متوجه میشه اجازه گرفتن رو.

هم جایی میریم اجازه میگیره از بقیه، هم کسی بیاد گاهی اجازه نمیده بعضی اسباب بازی هاشو بردارن.

چه طور میگی دخترت متوجه نمیشه؟

البته پسر منم گاهی گریه می‌کنه ولی خب من با خودم اسباب بازی خوبشو میبرم تبادل کنه اونجا. معمولاً جواب میده 

نه به خاطر رفتار بچه اگه خواهرشوهر بهش بی احترامی می کرد باز قضیه فرق داشت. ایجاد تنش تو خانواده ب ...

بعضی وقتا همین رفتار بچه اثر رفتار مادره مثلا مادر اون بچه هم می‌تونه سعی کنه یکم بچه رو آروم کنه و بگه خب تو میری اونجا همیشه تو اتاقشی الآنم باهم بازی کنید ولی بعضی خود مادرا اینجور وقتا ک میشه کلا خودشون رو میزنن به اون راه اما وقتی میان خونه آدم توقع دارن بچه خودشون ناراحت نباشه

ببین ینی وقتی رفتن واقعا لعنت براشون فرستادم حالا من اصلاااا همچین آدمی نیستم تازه کلی عروسک گذاشتم ...

ربطی به مهمان نوازی نداره عزیزم ...به عنوان یک زن وقتی مهمان میاد خونه ات که نمیتونی چندین کار رو با هم انجام بدی ...به پذیرایی کردن از مهمانت، رسیدگی کنی یا به بچه مهمان ؟؟

من خودم به عنوان کسی که قراره مادر بشه این مسئله رو گذاشتم جز اولویت اولم ...که جایی میریم باعث اذیت و آزار صاحب خونه نشیم که طرف مقابل دلش بخواد دوباره ها مارو دعوت کنه ...

عزیزدلم ببرش شهربازی سر پوشیده هم بچت حسابی تفریح میکنه انرژیش تخلیه میشه هم کلی شاد میشه و لذت میبر ...

میبرمش اتفاقا اونجا رو خیلی دوست داره ولی خب ادم دوست داره بلاخره با بقیه هم رفت آمد کنه ولی خیلی سخته اینجوری بخوای کنار بکشی و ببینی همه مثلا جمعه ولی تو فقط نمیری اونم بخاطر این قضیه جیگر آدم میسوزه و قلبم درد میگیره بخدا