2777
2789
عنوان

اگه برین جایی ک ب بچه ۳ سالتون بی حرمتی بشه باز میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 73 پست

من پسرم یکم شیطونه چندباری رفتم جایی دیدم اینجوری میشه دیگه نرفتم چون بچم ناراحت میشد البته فقط بخاطر رفتار بچه ها نبود چون می‌دیدم ک بیشتر تاثیر حرف بزرگتراس ازبس میگفتن فلانی شلوغ می‌کنه 

بخاطر این قضیه هم الان تقریبا به کل رفت و آمدم با تمام کسایی ک میگن پسرم شلوغ می‌کنه قطع کردم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اتفاقا میخوام یادبگیره همش نزنه زیر گریه یکم زرنگ باشه ولی نمیدونم چطوری یادش بدم

یاد میگیره  اصلا نگران نباش عزیزم حساسیت زیاد هم خوب نیست اما کلا اگ جایی خودت و بچت اوکی نیستین نرو ب نظرم چ کاریه آدم میره یکم حال و هواش عوض شه نه گند بزنن ب عصاب آدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون بچه هم رو وسيلش احساس مالكيت داره حالا هر چقدرم بي ارزش باشه اون چيز از نظر شما بايد بچت اين ...

اینکه حالا متوجه نمیشه اجازه بگیره دوونیم سالشه ولی دیگه گفتم نمیبرمش ک باهاش اینجور رفتار نشه از اول تااخر گریه میکرد 

اتفاقا میخوام یادبگیره همش نزنه زیر گریه یکم زرنگ باشه ولی نمیدونم چطوری یادش بدم

بهش یاد بگیره ک اجازه بگیره اگر دیدی بازم فایده نداشت وقتی اونا میان خونتون توام اختیار وسیله های بچت رو دستش خودش بده و اصلا بهش اصرار نکن ک باهاشون راه بیاد نه بذار خودش تصمیم بگیره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
بهش یاد بگیره ک اجازه بگیره اگر دیدی بازم فایده نداشت وقتی اونا میان خونتون توام اختیار وسیله های بچ ...

دخترمن اصلا اونجور نیست بشدت دست ودلبازه یکی میاد خونمون همش دوس داره ازش پذیرایی کنه

یاد میگیره  اصلا نگران نباش عزیزم حساسیت زیاد هم خوب نیست اما کلا اگ جایی خودت و بچت اوکی نیستی ...

اره بخدا دقیقا حرفت درسته من قبلاً میرفتم یکم حال و هوای عوض بشه ولی الان دیگه نمیرم یکسره باید پسرمو دعوا میکردم ک بشین نکن الان راحتم درسته تنهایی بعضی وقتا سخته ولی آرامش دارم

من پسرم یکم شیطونه چندباری رفتم جایی دیدم اینجوری میشه دیگه نرفتم چون بچم ناراحت میشد البته فقط بخاط ...

بعضی ها حالا من نمیدونم واقعا شرایط پسر شمارو اما اینو ک گفتین یاد یه چیزی افتادم فامیل شوهرم ی پسر بچه هست پنج سالشه واقعا ینی وقتی اومد و رفتن  بلانصبت شما گفتم لعنت به پدرو مادرش برای این تربیت فحش کشمون کرد ک اونم میگیم بچس ینی یه ثانیه دیر رسیده بودم  ال ای دی ۵۵اینچو قشنگ کج کرده بود ینی نگرفته بودم خورد و خاکشیر شده بود رفت پشتش هواش داد بیفته زیرشم سرامیک بود جلو میز تی وی اون هم هیچ اومد شاشید با در باز شاشید رو دمپایی داخل سرویس و شیرالاتش با پای برهنه رفت دستشویی اونم شوهرم پاهاشو شست خودم سرویسو زد یه مجسممو شکوند واقعا تا اخر عمرم دلم نمیخواد بیان خونمون مادره ب خودش اجازه نداد بگه نکن یا ببخشید مجسمتون شکست  یا حتی بچشو ببره دستشویی اینجور آدمی لعنت داره وگرنه بچه همدیگه بچس لااله الله اما بزرگه چی

خوب کاری کردی ادم جایی میره ک راحت باشه

دیگه هیچ جا نمیرم باورت میشه فقط خونه مامانم اونم الان خیلی کم کردم کلی هم سر این قضیه گریه کردم و به کل خانواده خودم چ پدر و چ مادری گفتم برای چی نمیام ک فکر نکنن من نمی‌فهمم اونم فقط چون پسر من یکم شیطون هست خونه خانواده همسرم هم ک کلا دوریم خیلی کم میرم

شما الان دارید به بچتون احترام میزارید بابت بیرون شدن از بازی ویا راه ندادنش تو بازی ...که طرفین مقابل هم بچه هستن و دقیقا مثل فرزند شما درکی از محیط و شرایط ندارن ،و میگید بخاطر این قضیه دیگه اونجا نمیبرمش چون به بچم احترام نمیزارن ...

به نظرم اول شما نسبت به این قضیه خیلی حساس شدید و دارید موضوع رو شخصی میکنید .

بهتر بود از قبل برای بچتون دو تکه اسباب بازی ببری و یه بازی همونجا یادش بدادی و اون بچه ها هم وقتی بازی شما رو میدیدن صد در صد وارد بازی شما میشدن و شما محیط بازی رو کم کم ترک میکردید .

شما الان دارید به بچتون احترام میزارید بابت بیرون شدن از بازی ویا راه ندادنش تو بازی ...که طرفین مقا ...

اخه اونا بزرگن.بعدم دختر اون میاد خونه ما بخدا تو اتاق منم میره چ برسه دخترم..فکر نمیکردم همچین ادمی باشه

بعضی ها حالا من نمیدونم واقعا شرایط پسر شمارو اما اینو ک گفتین یاد یه چیزی افتادم فامیل شوهرم ی پسر ...

نه عزیزم بچه من در این حد ک مثلا یکم کنجکاوه می‌رفت نزدیک تلویزیون یا مثلا آباژور و اینا دست میزد تا مجسمه ای چیزی ک اونم خدا شاهده من چقدر دعواش میکردم بچه من بیشتر اینجوری بود ک بدو بدو میکرد البته الان خیلی بهتر شده ولی من دل چرکی شدم از حرفهای بقیه چون متاسفانه همش بچه منو مقایسه میکردن حالا در صورتی ک همینا میومدن خونه پدر مادر من وقتی مجرد بودم خونه رو داغون میکردن و تمیز کردن خونه هم وظیفه من بود ولی حالا ک بچه هاشون بزرگ شدن انگار ک اصلا اینا اذیت نکردن