2777
2789
عنوان

وجود خون در مدفوع پسر ۴ ساله

9518 بازدید | 26 پست

سلام دوستان عزیزم من یک پسر چهار ساله دارم که حدود ۶ ماه پیش متوجه وجود خون داخل مدفوعش شدم رفتیم دکتر آزمایش نوشتن برای انگل و عفونت و میکروب که هیچ کدوم نبود دکتر فوق تخصص گوارش کودکان گفتن باید حتما کولونوسکوپی بشه چون جرات نداشتم ببرمش رفتیم پیش دوتا دکتر جراح دیگه یک دکتر جراح عمومی که تشخیص شقاق داد و یک دکتر فوق تخصص جراحی هم تشخیص شقاق داد و گفت اگر تا دو هفته دیگه خوب نشد و داروها تاثیری نداشت حتما باید کولونوسکوپی بشه ولی متاسفانه خوب نشد و کولونوسکوپی رو انجام دادیم دکتر تشخیص دادن که پولیپ نیست و چون حجم مدفوعش زیاد هست و دستشوییش سفت هست باید از پودر پیدرولاکس استفاده کنه تا درمان بشه  و متاسفانه با وجود اینکه چند ماه داره میگذره هیچ تاثیری نذاشت دوباره رفتم پیش دکتر گفتن زمان بر هست پروسه درمانش طولانی هست و بازم خوب نشد اومدیم تهران بردیمش دکتر باز همون تشخیص رو دادن ملین ها و دارو ها رو بیشتر کردن حجم مدفوع هم کم شد و مدفوعش نرم هم شد و همچنان هر بار که میره دستشویی داخل مدفوعش خون هست حتی اگر روزی دوبار یا سه بار دفع داشته باشه و من خیلی نگرانم 

ببخشید مطلب خیلی طولانی شد دوستان عزیزم لطفاً خواهش میکنم اگر مورد مشابهی داشتین یا اگر دکتر خوبی رو میشناسید به من معرفی کنید متشکرم ازتون  

بچه 4 ساله که نمیدونم ولی من دخترم 6 ماهشه معدش حساسیت به پروتئین گاوی داشت مدفوعش خونی شد، وقتی رژیم رعایت کردیم خوب شد... بردمش فوق تخصص گوارش اطفال، کدوم شهری؟؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش مدت زیادی زخم بوده و مطمئن باش از داخل هم فشار می اومده و دیواره های مقعد و رکتومش هنوز زخم داره بخاطر همین هنوز خون هست زخم هربار باز میشه داروهارو بده کم کم زخما کوچیک و بسته میشن.

زهد ریایی،جهل مقدس...
سلام متشکرم که زمان گذاشتین و جواب دادین 

خواهش میکنم، ولی جواب کولونوسکوپی را بردین واسه فوق تخصص گوارش کودکان؟

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
سلام متشکرم که زمان گذاشتین و جواب دادین 

مطمئنی به غذایی حساسیت پیدا نکرده؟؟ چون من دکترش گفت با وجود رژیم ممکنه وقتی غذاخور شد معدش به غذاهای دیگه هم حساسیت نشون بده

بچه 4 ساله که نمیدونم ولی من دخترم 6 ماهشه معدش حساسیت به پروتئین گاوی داشت مدفوعش خونی شد، وقتی رژی ...

من مشهدی هستم اما فعلا ساکن کرج هستم شما کدوم دکتر رفتین که تشخیص حساسیت دادن ؟

من مشهدی هستم اما فعلا ساکن کرج هستم شما کدوم دکتر رفتین که تشخیص حساسیت دادن ؟

من یزدم، دکتر دخترم مجید افلاطونیان هست، فوق تخصص گوارش کودکان، ولی تشخیص را دکتر متخصص اطفال بیمارستان داد

خواهش میکنم، ولی جواب کولونوسکوپی را بردین واسه فوق تخصص گوارش کودکان؟

آره عزیزم خود دکتر فوق تخصص کودکان کولونوسکپیش رو انجام داد و بعد هم داخل بیمارستان باهاشون صحبت کردیم هم دوبار رفتیم مطب برای دارو تهران هم فوق تخصص گوارش کودکان رفتیم