سلام دوستان عزیزم من یک پسر چهار ساله دارم که حدود ۶ ماه پیش متوجه وجود خون داخل مدفوعش شدم رفتیم دکتر آزمایش نوشتن برای انگل و عفونت و میکروب که هیچ کدوم نبود دکتر فوق تخصص گوارش کودکان گفتن باید حتما کولونوسکوپی بشه چون جرات نداشتم ببرمش رفتیم پیش دوتا دکتر جراح دیگه یک دکتر جراح عمومی که تشخیص شقاق داد و یک دکتر فوق تخصص جراحی هم تشخیص شقاق داد و گفت اگر تا دو هفته دیگه خوب نشد و داروها تاثیری نداشت حتما باید کولونوسکوپی بشه ولی متاسفانه خوب نشد و کولونوسکوپی رو انجام دادیم دکتر تشخیص دادن که پولیپ نیست و چون حجم مدفوعش زیاد هست و دستشوییش سفت هست باید از پودر پیدرولاکس استفاده کنه تا درمان بشه و متاسفانه با وجود اینکه چند ماه داره میگذره هیچ تاثیری نذاشت دوباره رفتم پیش دکتر گفتن زمان بر هست پروسه درمانش طولانی هست و بازم خوب نشد اومدیم تهران بردیمش دکتر باز همون تشخیص رو دادن ملین ها و دارو ها رو بیشتر کردن حجم مدفوع هم کم شد و مدفوعش نرم هم شد و همچنان هر بار که میره دستشویی داخل مدفوعش خون هست حتی اگر روزی دوبار یا سه بار دفع داشته باشه و من خیلی نگرانم
ببخشید مطلب خیلی طولانی شد دوستان عزیزم لطفاً خواهش میکنم اگر مورد مشابهی داشتین یا اگر دکتر خوبی رو میشناسید به من معرفی کنید متشکرم ازتون