2777
2789
عنوان

وجود خون در مدفوع پسر ۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9529 بازدید | 26 پست

دختر من ۵ سالشه و مدفوعش سفته منم تمیدونم چیکار کنم پودر پیدرولاکس میدادم خوب بود ی مدته نمیدم گاهی سفته مدفوعش گاهی شل ولی خون نمیاد

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم خود دکتر فوق تخصص کودکان کولونوسکپیش رو انجام داد و بعد هم داخل بیمارستان باهاشون صحبت کرد ...

عزیزم... انشالله خدا دلت را شاد کنه، حال فرزندت خوب بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من یزدم، دکتر دخترم مجید افلاطونیان هست، فوق تخصص گوارش کودکان، ولی تشخیص را دکتر متخصص اطفال بیمارس ...

خداروشکر که درست تشخیص دادن خداحفظش کنه 

برای آلرژی هم که گفتین متشکرم از راهنماییتون 

خداروشکر که درست تشخیص دادن خداحفظش کنه  برای آلرژی هم که گفتین متشکرم از راهنماییتون

خواهش میکنم عزیزم، انشاله فرزند عزیزتون خوب بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹