2777
2789
عنوان

زخم زبون😭😭

282 بازدید | 19 پست

کاش بعضی آدما بدونن زخم زبونشون چقددد تاثیر میذاره 

شاید به روی خودمون نیاریم ولی متوجه حرفتون میشیم و گاهی یه شب تا صبح آزارمون میده ،

من خیلی وقتا مادرم زخم زبونم میزنه ،یه چیزی میگه تا جون دارم میسوزم اگرم بخوای جواب بدی که بدتر خودشو به این در اون در میزنه بعضا یه چیز ابدارترم میگه 😪

تو رو خدا رعایت جووناتونو کنید ،تو این شرایط کم استرس به جونمون نیوفتاده 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش

میخوام بهش فکر نکنم ولی هی تو معزم پلی میشه حرفاش 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
تومنی یا من تو

😓😓😓

بجز خانواده خود آدم هرکی زخم زبون میزنه دچار بیماریه بیشعوریه یه مریض مطلقه که بجز راه رفتن رو اعصاب ...

بقیرو زوودی جواب میدم چیزی بگن ،نمیذارم اصلا سرد شه !ولی خانوادرو نه هیچی نمیگم ،میگم همین که تو این شرایط سخت دارن تحملم میکنن بزرگوارن والا 

هعی بارداربوداصلا حلوا دوست نداشتم ولی ویارکردم بی معرفت گفتم درست نکرد  امروزبهم میگه شوهرخوا ...

الهیییی ،افرین خوبه خودت درست کردی ،حواست به خودت و نی نی ت باشه ،

بقیرو زوودی جواب میدم چیزی بگن ،نمیذارم اصلا سرد شه !ولی خانوادرو نه هیچی نمیگم ،میگم همین که تو این ...

منم هرکی چیزی می‌گفت سریع جواب میدادم ولی از وقتی ازدواج کردم اونقدری عذاب روحیم دادن خانواده شوهرم که ترجیح میدم فقط سکوت کنم

من مادرم یه فرشتس که انقد من و داداشم اخلاقای گند داریم تحمل میکنه و همیشه همه رو به آرام‌ش دعوت میک ...

پز زیر پوستی 🥲

خداحفظش کنه واستون ،

خدا همه مادرا رو حفظ کنه واسه بچه هاشون ،زخم زبوناشونم بزنن عب نداره ولی صحیح سالم باشن ایشالا🥰

منم هرکی چیزی می‌گفت سریع جواب میدادم ولی از وقتی ازدواج کردم اونقدری عذاب روحیم دادن خانواده شوهرم ...

اوو خانواده شوهرو هنو تجربه ندارم ،چرا سر چی اذیتت میکنن اگه دوس داری بگو ها فضولی نمیکنم

اوو خانواده شوهرو هنو تجربه ندارم ،چرا سر چی اذیتت میکنن اگه دوس داری بگو ها فضولی نمیکنم

سرهرچی که فکرشو بکنی تا پارسال۵سال تمام کنایه جهیزیه و سیسمونی بقیه رو میزدن بعدم میگفتن پسرما چش رنگیه خوب بود یه دختر خوشگل بگیریم براش ومیگفتن بچت به خودت رفته اگه به باباش میرفت خوشگل میشد.ودخالت تو هزینه های زندگی مسافرت خونه لباس،مسافرت.بعدم خیلی میچسبن به پسرشون شدیید توقع دارن هرروز بری پیششون ودعوتشونم کنی

فرهنگ خانواده شوهر حتی از اخلاق شوهر خیلی مهم تره خیلی دقت کن.من دیگه شوهرمم خسته شده ولی حریفشون نمیشه خودمم موندم دانشگاهم تموم بشه و مستقل بشم تا با دست پر حسابشونو برسم.