2777
2789
عنوان

ضدآفتاب

3767 بازدید | 42 پست

بچه ها چ ضد آفتابی میزنید ک راضی هستین ؟

من خودم درمالاین میزنم راضیم خیلی خیلی خوب رو پوستم میشینه و باعث جوش نشده

اما نتونسته جلوی کک مک و لکه صورتم بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک قهوه ای به خاطر جای جوش دارم  شبا لایه بردار میزنم روزا هم باید ضدافتاب بزنم

تعدادشون بیشتر نشده ؟منم دارم آخه.اما توجه کردم این ضدآفتابی ک گفتم خیلی رو پوستم خوب میشینه چون کرم پودریه و جوشم نمیزنم. اما انگار لکه هام بیشتر شدن

تعدادشون بیشتر نشده ؟منم دارم آخه.اما توجه کردم این ضدآفتابی ک گفتم خیلی رو پوستم خوب میشینه چون کرم ...

اصلا ضد آفتاب رنگی استفاده نمیکنم چون کرم پودر داره و به مرور باعث ایجاد لک میشه ضدآفتاب باید به اندازه دو انگشت زده بشه تا محافظت کامل ایجاد کنه ضد آفتاب رنگی رو نمیشه این مقدار زد می ماسه پس یعنی اون محافظ کامل رو نداره 

اینا رو دکتر بهم گفته خودمم تجربه کردم 

اصلا ضد آفتاب رنگی استفاده نمیکنم چون کرم پودر داره و به مرور باعث ایجاد لک میشه ضدآفتاب باید به اند ...

حرفتون رو قبول دارم منم سان سیف کرمپودری میزنم اندازه یه عدس بیشتر نمیشه بزنم میخوام ضدآفتاب ساده بگیرم موندم چه مارکی بخرم 

شما چی استفاده میکنی؟

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
حرفتون رو قبول دارم منم سان سیف کرمپودری میزنم اندازه یه عدس بیشتر نمیشه بزنم میخوام ضدآفتاب ساده بگ ...

من جوش میزنم و زود پوستم برق می افته

واسه همین فلوییدی مای میزنم بی رنگ بر پایه آب هست و به پوست من ساخته آخرین بار صد گرفتم 

اصلا ضد آفتاب رنگی استفاده نمیکنم چون کرم پودر داره و به مرور باعث ایجاد لک میشه ضدآفتاب باید به اند ...

ممنونم عزیزم♥️منم با قبلیه اشتباه کردم. الان درمالاین میزنم رنگی نیس. روی ضدآفتابم از کرم ضد جوشش استفاده میکنم ک رنگیه بخوام برم بیرون

من جوش میزنم و زود پوستم برق می افته واسه همین فلوییدی مای میزنم بی رنگ بر پایه آب هست و به پوست&nb ...

لکه نزدی از وقتی استفاده کردی عزیزم ؟منم درمالاین ب پوستم خوب میسازه اما احساس میکنم نتونسته جلوی لکه زدن بیشتر بگیره

حرفتون رو قبول دارم منم سان سیف کرمپودری میزنم اندازه یه عدس بیشتر نمیشه بزنم میخوام ضدآفتاب ساده بگ ...

دکتر ی بار ب من مدی سان داد. کرم پودر حاوی ضدآفتاب. ی بار استفاده کردم. خوب بود ب نظرم. نمیدونمم چرا واقا این کارو کردم. شاید چون من پوستم خشک یا مختلط شده از بس ضدجوش استفاده کردم. حتما باید قبل کرمی چیزی بزنم. وگرنه پوست پوستی میشه