یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تعدادشون بیشتر نشده ؟منم دارم آخه.اما توجه کردم این ضدآفتابی ک گفتم خیلی رو پوستم خوب میشینه چون کرم ...
اصلا ضد آفتاب رنگی استفاده نمیکنم چون کرم پودر داره و به مرور باعث ایجاد لک میشه ضدآفتاب باید به اندازه دو انگشت زده بشه تا محافظت کامل ایجاد کنه ضد آفتاب رنگی رو نمیشه این مقدار زد می ماسه پس یعنی اون محافظ کامل رو نداره
حرفتون رو قبول دارم منم سان سیف کرمپودری میزنم اندازه یه عدس بیشتر نمیشه بزنم میخوام ضدآفتاب ساده بگ ...
دکتر ی بار ب من مدی سان داد. کرم پودر حاوی ضدآفتاب. ی بار استفاده کردم. خوب بود ب نظرم. نمیدونمم چرا واقا این کارو کردم. شاید چون من پوستم خشک یا مختلط شده از بس ضدجوش استفاده کردم. حتما باید قبل کرمی چیزی بزنم. وگرنه پوست پوستی میشه