2777
2789
عنوان

سقط جنین گناه داره

1387 بازدید | 27 پست

سلام من عاشق بچه ام و خیلی دوست دارم بچه بیارم شرایط مالیمونم خدارو شکر خوبه پارسال حامله شدم آنقدر درد داشتم زمینو میکندم از درد یعنی دردی که نمیشه تحمل کرد تا ۸هفته نگه داشتم از درد ۱۰کیلو کم کرده بودم نمی‌دونم از چی بود فکر میکردم از بچه است دیگه طاقت درد نداشتم رفتم انداختم آنقدر این دکتر اون دکتر رفتم خسته شدم ولی همه میگفتن باید تحمل کنی بعد اینکه انداختم باز درد داشتم دکترا میگفتن بقایای حاملگی داری دردات از اون دودفعه واسه کورتاژ رفتم  باز دردای شدید داشتم آخر یه دکتر گفت برا اعصاب رفتم دکتر اعصاب ۶۰درصد بهتر شدم تا یکم بهتر شدم قرصامو کنار گذاشتم  دوباره امسال شروع کردم به اقدام هنوز موقع پروییدم نشده ولی اون دردارو دوباره گرفتم استخون درد شدید درد رحم درد تخم دان نمی‌دونم چیکار کنم بچه خیلی دوست دارم ولی از درد دارم میمیرم شوهرم میگه اگه نمیتونی نگه داری برو بنداز عین قبلیه نشه قلب تشکیل بشه بعد بری گناه داره ،😭😭نمی‌دونم چی کنم خسته شدم هنوز اوایلشه خیلی درد دارم همش گریه میکنم  آزمایش دادم و سونو دادم میگن سالمی ولی نمی‌دونم اینا چه دردی چرا اگه از اعصابه دوباره حامله شدم شروع شد نمی‌خوام بچمو بندازم ولی خیلی دردای شدید دارم نمی‌دونم چی کنم ،😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط که گناهه مثل قتله ولی نمی دونم دلیل دردت چیه 

خیلی ها درد دارن شاید تحملت کمتره کلا نسبت به درد چطوری هستی

پریودات چی

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

خب رحم و بدنت داره اماده میشه بعضیا درد شون بیشتره اگر میخواهی مادر بشی باید تحمل کنی 

اون همه زجر سقط تحمل میکنی اینو نه؟؟

دوست من تا ماه ۹ از دماغ و دهنش بالا میاورد ولی به خاطر بچه تحمل کرد وقتی نمیتونی تحمل کنی چرا حامله میشی؟؟

تحمل کن بعد سه ماه بهتر میشی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

من فیلم هاشو که میبینم گریه میکنم

ننداز گناه داره،یه فیلیمی رو داشتم نگاه میکردم واقعی بود از رحم مادر

دستگاه رفت شکم مادر تا بچه رو تیکه تیکه کنه بیاره بیرون،بچه به دیواره رحم مادر پناه میبرد🥺چند بار خودشو چسبوند به رحم مادرش ولی آخر تیکه تیکه شد و اومد بیرون

خیلی گریه کردم🥺

خب اول باید ببینی این درد از چیههه

بعد هم بله گناهه خیلی هم گناهه

توکه میدونستی قبلیه درد داشت دیگه الان چرا دوباره حامله شدی

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

از روز اول که نطفه یبسته میشه و جنین تشکیل میشه سقطش گناهه تا روزی که به دنیا میاد،

دکتر طب سنتی اسلامی برید داروی گیاهی مناسب بارداری برای آرامش و کاهش درد بهتون میدن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)