2777
2789
عنوان

گیاهخوار یا وگان هست؟

746 بازدید | 31 پست

سلام دوستای خوبم

اگر وگان باشیم ویتامین B12 رو چطور از منابع طبیعی دریافت کنیم؟ یا همش باید تزریق کنیم؟

چرا وگان بشیم وقتی میتونیم فقط گیاهخوار باشیم و در کنارش از از لبنیات و تخم مرغ و عسل استفاده کنیم وقتی که به حیوانات هیچ اسیبی نمیرسه؟

گیاهخواری چطور به سلامت محیط زیست کمک میکنه؟

خوردن غذاهای دریایی ربطش به کشته شدن دلفین ها چیه؟

و ما گیاه بخوریم، دام ها هم فقط گیاه بخورن اینجوری که با کمبود گیاه مواجه میشیم

و در جواب کسایی که میگن گوشت حلاله خداست چی باید گفت به نظرتون؟

لطفا هرچی میدونید بگید ممنون

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

موضوع بر سر زمین های که از گیاهان پاک میشن برای چراندن حیوانات یعنی افزایشco2 و کاهشo2 همچنین دامداری صنعتی که ضایع کردن حق حیواناته واین که میگی با کمبود گیاه مواجه میشیم خوب ما دام رو کم مصرف کنیم دیگه دامی نیست که گیاه بخوره😅

@کاترینی عزیزم ویتامین B12 در بدن گیاهخواران ساخته میشه. و از طریق مدفوع حیوانات(کود حیوانی) به خاک منتقل میشه. و گیاهان نمیتونن این ویتامین رو از خاک جذب کنن چون اصلا مکانیسمش رو ندارن تازه اگر خاک اذگانیک باشه....

این ویتامین فقط در فراورده های حیوانی یافت میشه. چطور میشه وگان باشیم و بدنمون با کمبود این ویتامین مواجه نشه؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع بر سر زمین های که از گیاهان پاک میشن برای چراندن حیوانات یعنی افزایشco2 و کاهشo2 همچنین دامدار ...

ممنون عزیزم درست میگید

شما گیاهخوارید؟ قسمت اول حرفتون رو بیشتر توضیح میدید؟ 

خوردن غذاهای گیاهی و کشته شدن دلفین ها ربطش بهم چیه؟ 

چرا وگان ها لبنیات، تخم مرغ و عسل نمیخورن اشکالش چیه پیگه اسیبی که به حیوان وارد نمیشه...

ممنچن عزیزم درست میگید شما گیاهخوارید؟ قسمت اول حرفتون رو بیشتر توضیح میدید؟  خوردن عذاهای گ ...

نه من هنوز گیاه خوار نیستم متأسفانه 

دلفین ها به خاطر صید هایی که انسان ها از رودخانه های محل زندگیشان انجام میدن در معرض خطر انقراضن

نه من هنوز گیاه خوار نیستم متأسفانه  دلفین ها به خاطر صید هایی که انسان ها از رودخانه های محل ...

خب چطور در معرض انقراض ان؟ ما ماهی صید میکنیم نه دلفین

استفاده از لبنیات و تخم مرغ و هر چیزی که به سایر جانوران مربوط بشه ظلم به اونها و حقوقشونه و  استفاده ابزاری ازشون محسوب میشه... این محصولات جایگزین‌دارن مثلا میتونید از شیر گیاهی استفاده کنید. توصیه میکنم بیشتر در مورد تنوع خوراک وگان ها سرچ کنید طولانیه.

شما وقتی از گیاهان(که نوعی از تولید کننده هستن در اکوسیستم های خشکی و اساسا برای تغذیه سایر جانوران وجود دارند) استفاده میکنید به جانوری که زبانی برای دفاع از خودش نداره ظلم نکردید. به اسم ما عقل داریم اونها غریضه، با تحت استثمار قرار دادن حیوانات  موافقت نمیکنید. در مقیاس های بزرگتر  از تجاوز به گاو ها، ریختن خون حیوانات به عنوان رسمی سنتی، باروری اجباری دام ها، بیماری های ناشی از باروری زیاد از حد و... جلوگیری میکنید. 

بعلاوه باکتری های موجود در معده گاو ها متان تولید میکنه. که خطرناک ترین گاز برای لایه اوزون و جو هست. همینطور چرای دام ها از عوامل فرسایش خاکه و پرورش اونها نیازمند مساحت زیادی از زمین هاست در نتیجه عدم استفاده از محصولات دام ها به صورت جمعی باعث میشه کمتر این موجودات اسیب ببینن و محیط زیست هم سالم تر باشه.

اکیدا توصیه میکنم در مورد ارتباط وگانیسم با مردسالاری هم بخونید که بتونید پاسخ کسانی رو که میگن گوشت حلال خداست رو بدید. چون طولانیه نمیگم. 

درود بر شما که به حقوق حیوانات و محیط زیست احترام میزارید.

استفاده از لبنیات و تخم مرغ و هر چیزی که به سایر جانوران مربوط بشه ظلم به اونها و حقوقشونه و  ا ...

عزیزمم ممنون که وقت گذاشتید و انقد قشنگ توضیح دادید😍😘 موفق و سلامت باشید

استفاده از لبنیات و تخم مرغ و هر چیزی که به سایر جانوران مربوط بشه ظلم به اونها و حقوقشونه و  ا ...

عزیزم میشه چند سوال دیگه بپرسم؟ 

اگر قرص مصرف کنیم از کجا بفهمیم هیچ فراورده حیوانی برای ساختش استفاده نشده؟

و درمورد محصولات ارایشی بهداشتی من همیشه از برندهای کرولتی فری استفاده میکنم. ولی حتی همونا هم مواد اولشون تست حیوانی داشته. با این موضوع چطور کنار بیایم؟ 

عزیزم میشه چند سوال دیگه بپرسم؟  اگر قرص مصرف کنیم از کجا بفهمیم هیچ فراورده حیوانی برای ساختش ...

_توی ترکیبات بعضی از دارو ها موادی مثل ژلاتین خوک استفاده میشه که همونطور که گفتید فرآورده جانوریه. با یه سرچ ساده در مورد ترکیبات دارو میتونید متوجه بشید از چی ساخته شده. البته من شخصا تا حد ممکن از درمان های گیاهی استفاده میکنم و همیشه هم جوابگو بوده. خواص گیاهان رو هیچوقت دست کم نگیرید.

_حتما توصیه میکنم برندتونو عوض کنید. استفاده از برند هایی مثل کرولتی فری نه تنها به ضرر طبیعته بلکه هزینه هاش بخاطر تست روی حیوانات بیشترم هست! اگر اکثریت (که از تک تک ما تشکیل میشه)از این برند ها استفاده نکنن کاملا منحل میشن این شرکت ها. 

وگان بودن تنها به رعایت خوراک نیست. مثلا ما از محصولاتی مثل لباس های پشم و پوست استفاده میکنیم که اگر وگان باشیم قطعا مصنوعیشون رو تهیه میکنیم که آسیب نخوره به محیط. لوازم آرایشی و بهداشتی و حتی دارو ها هم همینطورن دقیقا. باید روی جزئیات چیزایی که مصرف میکنیم و پشت پرده تولید اونها بیشتر دقت و تفکر کنیم.

@کاترینی   عزیزم ویتامین B12 در بدن گیاهخواران ساخته میشه. و از طریق مدفوع حیوانات(کود حیوانی ...

میتونم پاسخ علمی بهتون دراین زمینه بدم اما 

ب طورکل باید داستان ویتامین ها و این خزعبلات ک علم مدرن بهش میپردازع رودور بریزین

جواب سادس

شما میتونید جنازه حیوانات مث مرغ وماهی وگوسفند راهمان گونه ک ازش خون میچکد خام خام بخورید؟

آیا ازکشته شدن وخون وخونریزی لذت میبرین؟

خوردن گیاهان وسبزیجات آسان تر ولذت بخش تراست یا بدن یک موجودی ک یک زمان زنده بود وزندگی میکرد؟

انسان های اولیه قبل کشف آتیش چگونه خود راسیرمیکردن؟

اصلاهمه اینا ب کنار

روز ب روز تعداد گیاهخواران(کاری باگیاهخوارانی ک نسل درنسل بخاطر مذهبشون گیاهخواری کردن نداریم)افزایش پیدامیکنه وبنظرتون همشون ازمکمل استفاده میکنن ویااگر استفاده نکنن دچارکمبود میشن یاشدن؟

ازعلم مدرن دور باشین تاسالم وسلامت باشین

گاهی باید با چشم دل ب دنیا نگاه کرد😉 

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش