2777
2789
عنوان

خدا رو چه دیدی🤷🏻‍♀️

135 بازدید | 8 پست

خداروچه دیدی:  

شایدفردابزرگترین 

آرزوتو

خدابرآورده کرد

اگه محتاج یه نظراز خداوندی

یه الهی آمین بگو🤲....

خدای مهربونم خیلی چیزا دلم میخواد

که نگفته خودت میدونی

اما بازم از ته دلم میگم

هرطور خودت صلاح میدونی😢

خدایا🤲 آرزویم بزرگ ودلم کوچک است

تو به بزرگی وجلالی که داری

برآورده اش کن🤲

از صمیم قلب امشب باخداخلوت کن.........

مهم نیس 

الان کجایی،

چه حالی داری،

چی پوشیدی،

اطرافت شلوغه یان

حتما که نبایدتنهاباشی

حتما که نبایدالان بری سجاده پهن کنی

این کارا روبکنی خوبه هاااااا

امامهم این لحظه وساعات شبه

که باخدای خودت حرف بزنی

حتی اگه فقط توی ذهنت باهاش بحرفی

خدا میشنوه 

شنواترازین حرفاست

امشب باهاش خلوت کن صداش بزن

آروم میشی،شک نکن........

خدای ما کریمه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

🙂❤️

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂❤️

🌹

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

🤲🙂

🌹

الهی آمین. منم همه امیدم به اینه که معجزه بشه، امیدوارم فردا روزی باشه که معجزه بشه برام و برای همه ...

ازش بخواه میده ،فقط اگه به صلاحت باشه.شک نکن بدون درنگ بهت میده. انشاالله بحق بزرگیش حکمتش باحاجت دلت یکی باشه

ازش بخواه میده ،فقط اگه به صلاحت باشه.شک نکن بدون درنگ بهت میده. انشاالله بحق بزرگیش حکمتش باحاجت دل ...

ممنونم عزیزم. امیدوارم به هرچی که میخوای زودتر از آنچه که فکرشو کنی برسی. امشب دلم خیلی گرفته بود با خوندن پستت دلم شکست و اشک ریختم و ازش خواستم معجزه کنه. امیدوارم نگاهش شامل حالم بشه. 

ممنونم عزیزم. امیدوارم به هرچی که میخوای زودتر از آنچه که فکرشو کنی برسی. امشب دلم خیلی گرفته بود با ...

خیلی ممنونم خوشبحال حالت منم دعا کن.همین که اشکت اومد یعنی نگات میکنه.خودش گفته توی دلهای شکسته ام. آیه ۱۰۸سوره یونس رو بخون.گفته اگه بخوام ب کسی نفعی بدم احدی نمیتونه منع ام کنه