2777
2789
عنوان

ترس از سزارین دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 58 پست
راست میگییی؟🥺من اولی رو رزیدنت عمل کرد خوب بود این یکی میرم پیش متخصص.خدا کنه اینم خوب باشه

اره هر چی فکر کنی بهش برات سختتر میشه من نمیدونم چرا اصلا فکر نمیکردم به عمل 😄 تعجب کردم امشب دیدم گفتین میترسین

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
برش روی قبلی بود و تویه ریکاوری یه پرستاری گفت میری بخش بگو اصلا قرص و داروی مُسکن ندن و تویه سِرُم ...

خدارو شکر عزیزم

ان شاءالله همیشه صحیح و سلامت باشید 

و آسون بگذره همه امور زندگیتون ❤

ممنون از آرامشی که دادی 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هر چی فکر کنی بهش برات سختتر میشه من نمیدونم چرا اصلا فکر نمیکردم به عمل 😄 تعجب کردم امشب دیدم ...

نمیشه فکر نکرد که‌.اطرافیان وقتی از تجربیاتشون تعریف میکنن ناخودآگاه یه نگرانی هرچند کوچیک میاد سراغت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خدارو شکر عزیزم ان شاءالله همیشه صحیح و سلامت باشید  و آسون بگذره همه امور زندگیتون ❤ ممن ...

خواهش میکنم گلم، ان شاء الله شما هم بسلامتی و راحتی زایمان کنی و نی نی رو سلامت بغل بگیری ❤️

نمیشه فکر نکرد که‌.اطرافیان وقتی از تجربیاتشون تعریف میکنن ناخودآگاه یه نگرانی هرچند کوچیک میاد سراغ ...

خب من از هیچکسی نظر نمیپرسیدم که درد داره یا نه، به تنها چیزی که فکر میکردم سلامتیه بچم بود چون زایمان اولم بچمو از دست دادم متاسفانه

خب من از هیچکسی نظر نمیپرسیدم که درد داره یا نه، به تنها چیزی که فکر میکردم سلامتیه بچم بود چون زایم ...

نمیذارن نظر بپرسی یا نه که‌.لعنتی ها تا میبیننت میگن واای سزارین دوم سخته☹️😄

آخی عزیزم🥺🥺🥺چند هفته از دست دادی؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
😄😄😄 بزن تو دهنشون دیگه نگن  38 هفته بودم بدنیا اومد ولی دلیلش مشخص نشد برای چی تنفسش مشکل پ ...

همینو بگو😮‍💨

وای بمیرم😭

الهی آمین

نمیذارن نظر بپرسی یا نه که‌.لعنتی ها تا میبیننت میگن واای سزارین دوم سخته☹️😄 آخی عزیزم🥺🥺🥺چند هف ...

تعریف کردم ولی پاک کردمش چون انرژی منفی میشه برا هر خانوم بارداری که میخونه ❤️

ان شاء الله همه مادرا با نی نی سلامت از بیمارستان خارج بشن با دل شاد 💋

تعریف کردم ولی پاک کردمش چون انرژی منفی میشه برا هر خانوم بارداری که میخونه ❤️ ان شاء الله همه مادر ...

چه مهربونی☺️

الهی آمین.

خواهش میکنم گلم، ان شاء الله شما هم بسلامتی و راحتی زایمان کنی و نی نی رو سلامت بغل بگیری ❤️

ممنون عزیزم

توکل بخدا 

ممنون از دعای خیرت 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥