2777
2789
عنوان

ترس از سزارین دوم

3776 بازدید | 58 پست

بچه ها تو رو خدا بیاد به من از تجربه هاتون بگید 

خیلی ترس برم داشته 

نمیدونم چمه، 

سزارین اولم خیلی سخت نبود، اما بخاطر بی احتیاطی خودم سرماخوردم و سرفه های مکرر باعث شد اذیت بشم

یه قسمت از بخیه هام باز شده بود خونابه میداد البته دکتر گفت کار خاصی لازم نیست خودش جوش آورد فقط با باند عوض کردن خشک نگهش داشتم

الان با اینکه سه ماه مونده به زایمان از الان اضطراب دارم 

این بار دکترش فرق داره و بخیه کشیدنیه برعکس سری. قبل

به نظرتون سزارین دوم آدم بیشتر اذیت میشه؟ 

خیلی نگرانم 😔

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

فلا همین اولیرو هرچی نزدیک تر میشه بیشتر میترسم و استرس دارم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دومی یکم سخت تره 

😔😔😔😔😔تجربه داری عزیزم؟ 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
بله دومی یکم سخت تره 

چرا؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

عمل اولت به مشکل خوردی 

این سری مراقب باش سرما نخوری 

ولی فکر میکنم بر خلاف تصور  بار دوم آدم استرسش بیشتر میشه 🤭 

البته خودم سزارین نبودم

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

فلا همین اولیرو هرچی نزدیک تر میشه بیشتر میترسم و استرس دارم 

عزیزم

ان شاءالله برات راحت باشه 

من سزارین دومیم خیلی بهتر و راحت‌تر بودم از اولی  بیخودی به خودت استرس نده فکرشو نکن عزیزم&nbs ...

جدی 

وای خدا خیرت بده

میشه از تجربه ات بگی

برش دومی درست روی قبلی بود یا فاصله داشت؟ 

عزیزم ان شاءالله برات راحت باشه 

همچنین عزیزم 🙏💗

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
منم میخواستم بدونم تو سزارین دوم وقتی میخوام عمل کنند از یه جای دیگه میکنن یا جای قبلی

نه همونو باز میکنن

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چرا؟

فکرمیکنم چون همون بخیه رو دوباره میشکافن دردت بیشتره دیرتر هم خوب میشی نسبت ب اولی ولی من تا یه هفته  کلا سرپا شدم دیگه ب بدن هم ربط داره البته بعضیا هم کلا زیاد درد میکشن اولی ودومی نداره 

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜
عمل اولت به مشکل خوردی  این سری مراقب باش سرما نخوری  ولی فکر میکنم بر خلاف تصور  ب ...

درسته عزیزم خودم اشتباه کردم، رعایت نکردم

استرس الانم بیشتر برای حین عمله نه بعدش 😕