2777
2789
الان سرده سرده پیام میده منم مثل خودش ج‌میدم

منم همین شرایط رو دارم خیلی سخته 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا؟

امروز باهاش دعوا کردم سر اینکه برام وقت نمیزاره عین خیالش نبود راحت بهم گفت شب بخیر 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
راس میگی من زیادی توجهش کردم

به هرکس زیاد توجه کنی نتیحش میشه همین 

ببین من عقدم با شوهرم رابطه خوبه ولی وقتی میبینم چند روز کم پیداس خودمو از دسترسش خارج میکنم دیر جواب تلفناشو میدم کم زنگ میزنم وانمود میکنم سرم شلوغه اونم حسابی پیگیر میشه و حواسش بهم هست و سعی میکنه بیشتر باهام در ارتباط باشه 

مردا خصلتشون اینه زیاد پیگیرشون باشی ازت دور میشن 

به هرکس زیاد توجه کنی نتیحش میشه همین  ببین من عقدم با شوهرم رابطه خوبه ولی وقتی میبینم چند رو ...

اخه اون قلق منو میدونه بد شانسی اینه میدونه کی بیکارم کلا منو شناخته رفتار دیگه میکنم میگه ارهههه تو قیافه گرفتی تو باز دنبال دعوایی

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
چقدر مثل همیم شما چند وقته باهمین

دوساله 

متاسفانه پسرا شعور ندارن باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد من از فردا بهش صبح بخیر نمیگم بیینم چقدر براش مهمه

اخه اون قلق منو میدونه بد شانسی اینه میدونه کی بیکارم کلا منو شناخته رفتار دیگه میکنم میگه ارهههه تو ...

فقط همین که گفتم 

کتاب زنان زیرک رو بخون خیلی کمکت میکنه توی رابطه چجوری باشی 

دوساله  متاسفانه پسرا شعور ندارن باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد من از فردا بهش صبح بخیر نمی ...

تا الان کفتیم مگه چیکار کردن برامون .هرچی هم بوده متقابل

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...