2777
2789
عنوان

بی بی چکمو به همسرم نشون دادم ولی خوشحال نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 41 پست
به بچه؟؟؟

نه شوهرت اخه گاهی زیادی بیش از اندازه محبت کردن باعث سردی مرد میشه یا برعکس بی اهمیتی بازم سردی میاره.ببین مامانش چیکار میکنه که دوس داره میره پیشش وارد روزمرگیت کن تا به تو عادت کنه 

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

کاملا درکت میکنم

منم شوهرم قبل بارداریم میگف اگه بچه دار شیم شهرو شیرینی میدم نمیذارم اب تو دلت تکون بخوره نوکریتو میکنم... ولی الان چارماهه بارداریم

وقتی فهمید خوش حال شد ولی نه اونجوری که فکرشو میکردم ... مثلا میخواست اب تو دلم تکون نخوره ولی بعدظهری چنان دعوایی باهم کردیم که حس میکردم از عصبانیت و جوشی که میزنم الان بچم سقط میشه البته که تو دعوا منم کم نذاشت هرچی دلم خواست گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شوهرت اخه گاهی زیادی بیش از اندازه محبت کردن باعث سردی مرد میشه یا برعکس بی اهمیتی بازم سردی میار ...

اره منم به همسرم خیلی اهمیت میدم نمیدونم چرا انقد وابستم شاید چون خانوادم یک شهر دیگن و تنهام مادرش هم تا جایی که میدونم تو زندگی کلی فداکاری کرده براش

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
کاملا درکت میکنم منم شوهرم قبل بارداریم میگف اگه بچه دار شیم شهرو شیرینی میدم نمیذارم اب تو دلت تکو ...

تروخدا مراقب خودت باش زیاد بحث نکن بچه کاریش نشه

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
من که بی بی چکم مثبت شد نشون دادم گفت بریم سقط کنیم ک 😕

خودشون اقدام میکنن بعد میزنن زیرش

ولی اینو بگم 

خانوما به محضی که حتی شک میکنن باردارن و وقتی بی بی چک و ازمایششون مثبت میشه احساس مادری میکنن

ولی اقایون تا زمانی که بچه رو نبینن نه اونقدر ذوق میکنن و نه رفتارشون تغییری میکنه وقتی نی نی رو ببینن اونموقع حس میکنن پدر شدن و شاید ی تغیر رفتارهایی داشته باشن