مثبت کم رنگ بود ولی ازش خوشحالی ندیدم مادرشم که از سر کار اومد بدو بدو رفت خونه مادرش ....فک نمیکردم انقد بچه ننه باشه ..فک میکردم با اومدن بچمون همه چی عوض بشه ...منم نیم ساعته دارم تو اتاق گریه میکنم از این همه بچه ننه بودنش ...
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
حتما شوکه شده یا تو دلش خوشحالی کرده عزیزم مگه بچه نمیخواستید؟
من میخواستم شوهرم فک میکنم براش فرقی نمیکرد من بهش نشون دادم ولی ندیدم ذوق کنه یا خوشحال بشه انگار یک خبر معمولی بهش دادم
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
فقط میتونم بگم خوش بحالت چون باز بی بی چکم امشب بهتره بگم ۵دیقه پیش منفی شد دارم داغون میشم .نخاستم همسرم ناراحتیمو ببینه الکی گفتم بی بی چک خراب بود خسته شدم بخدا ازانتظار
با این اوضاع و احوال زندگی که واسمون درست شده بخدا حقم دارن اگر از بچه دار شدن خوشحال نشن نمیدونم شاید همسرت ترسیده شوکه شده بخدا قسم که با این وضع و اوضاع بچه دار شدن ترسناکه
بیخیال بابا .من وقتی بی بی چکمو به شوهرم نشون دادم با گوشیش داشت بازی میکرد من با کلی حس مادرانه و گریه اومدم پیشش بهش گفتم اونم باکمال خونسردی گفت اهان خب باشه بعد به بازیش ادامه داد 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
با این اوضاع و احوال زندگی که واسمون درست شده بخدا حقم دارن اگر از بچه دار شدن خوشحال نشن نمیدونم شا ...
فک نکنم واسه اون باشه چون خودش بار ها اقدام کرده و من باهاش صحبت کرده بودم از بچه