2777
2789
نامزد بودیم می‌خواستیم عقد کنیم که گفت باید تو محضر مهریه تو ببخشی منم نامزدی مو بهم زدم این مدت خیل ...

ب درک

منم همچین عنی داشتم همش میگفت اسمتو تیغ کشیدم رودستم..  . اخرشم ب بدترین شکل جداشدیم برن بمیرن مخصوصانامزدتو ک مهریه نمیخاد بزنه..  گولشونخوریا

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ب پدرت بگو مگه نمیگم بعدش تو اصلا پاسخی نده تو مقصر  هیچی نیستی اونا هستن ک ی پسر دیونه تربی ...

همش خودمو سرزنش میکنم 😔 دوسش داشتم ولی هیچ وقت نمیدونستم بخاطر دوست داشتنم حق مسلمم که مهریه اس رو باید ببخشم که چون منم خیلی رو حق و حقوق برابر مرد و زن حساسم رو این قضیه کوتاه نیومدم 

مورد اول رو اشتباه می‌کنی 

اگه خانواده آدم خیلی ظلم و ستیز باشن فرق داره 

ولی واقعا کسی که سر هیچ و پوچ خانواده و همخونشو بذاره کنار چه انتظاری ازش داشته باشم 

مطمئنا یه روزی با من که غریبه ام بدتر تا میکنه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

میگه تو اگه واقعا منو دوست داشتی هیچ وقت نمیخواستی از من جدا بشی باید قبول میکردی مهریه تو ببخشی

خب اون که عاشقه چرا میخاد بر خلاف میلت مهریتو ببخشی

از اول قبول نمیکرد زده زیرش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
همش خودمو سرزنش میکنم 😔 دوسش داشتم ولی هیچ وقت نمیدونستم بخاطر دوست داشتنم حق مسلمم که مهریه اس رو ...

خیلی کار خوبی کردی 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
خب اون که عاشقه چرا میخاد بر خلاف میلت مهریتو ببخشی از اول قبول نمیکرد زده زیرش

آره منم بهش گفتم ۷ب روز بله برون قباله رو امضا نمیکردی نه اینکه امضا کنی حالا هم بگی باید ببخشی مهریه تو

اسی بهترین کار رو کردی یوقت احساسی نشی برگردی هااا

تا الان عاقل بودی همینطور عاقل بمون

نزار با این حرفا احساساتتو جریحه دار کنه ماها زنیم سریع خام میشیم

در اصل این اقا اگر عاشق بود لزومی نداشت اسم از بخشش مهریه بیاره یجای کار میلنگه بدم می لنگه

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!