2777
2789

من بچه کوچیک دارم همیشه میگه باید خونتون تمیز باشه بچه دلیل نمیشه نرسی،فلانی خونش روغن بریزه میشه جمع کرد اینقد تمیزه ،کلا میخواد بگه من کثیفم  ،حالا امشب ، بچم زد نمک ریخت زمین اومدم جارو دستی بکشم حالم بهم خورد اینقد جارو کثیف سیاه پر مو 😷 اومدم ظرف بشورم اسکاجش بو میداد مال صد ساله نمیندازه دور ، رفتم تو حموم بچمو بشورم آب بگیرم تو چاه اندازه یه مشت مو 😑 یه ظرف داد گفت بذار تو یخچال، درو باز کردم بازار شام،  همینجوری بشقاب بدون در تو یخچال  مثلا بشقاب غذا توشه بو گند گرفته بود يخچال، خواستم بگم من کثیفم قبول ولی خدایی دیگه تو هم تمیز نیستی ادا تمیزا  رو درنیار😒

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه اینایی که گفتی انگار رفتی خونه مادرشوهرم😆😆

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
چه عروس بی ادبی تو باید مادرشوهرو تاج سرت کنی 

چرا اونوقت تاج سرش کنه؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
یکی از فامیلای منم همینجوریه اونروز میگفت خونه زنداداشم چایی نمی‌خورم چون قوری‌رو با آب خالی میشوره ...

وا خب با اب خالی قوری رو میشورن دیگه 

تمییزه مگه چربی داره قوری؟؟ اب توش بوده دیگه

ایشون سنی ازش گذشته انتظار داری خونش مثل یه زن جوون باشه

نه بابا جوونه ۴۵ سالشه 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد