2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم بودم خیلی خودش کثیفه فقط ادعا داره 😷

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 98 پست

من بچه کوچیک دارم خدایی خیلی تمیز ووسواسی ام. مادرشوهری دچارم شده که توهم تمیز بودن داره ولی اصسلا اصلا تمیزنیست وفقط حرفه.جالب اینجاست کل فامیل از تمیزی من میگن بعد این منو تمیز نمیدونه😏

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
ایشون سنی ازش گذشته انتظار داری خونش مثل یه زن جوون باشه

ربطی به سن نداره مادربزرگ من ۷۰سالشه خونش برق میزنه از تمیزی بخدا قسم عروس هم باهاش نیس مادرشوهر من ۵۵سالشه خوتش افتضاح کیف و بهم ریخته اس همش عادته 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حالم به هم خورد ایش

منم واسه اولین بار رفته بودم خونه‌ی خاله‌ی شوهرم گفت دستشوییمون اتاق خوابه خیلی چندشم میشه از وقتی ساختیم هیچکسو نذاشتم استفاده کنه همینجوری مونده میترسم یه وقت بوش بیاد تو خونه از دستشویی حیاط استفاده میکنیم

حالا من رفتم آشپزخونش، قشنگ بوی توالت میداد البته توالت ما که کلا همچین بویی نمیده انقدر میشورم و خوشبوکننده میزنم

عزیزم خوب نیست عیب مادرشوهرت رو بیای اینجا بگی خوب اون بد تو که توبی میتونستی به جای این حرف ها کمی به خونش برسی بهش کمک کنی یخچالشو تمیز کنی اونوقت خودش از حرفاش شرمنده میشد 

مادرشوهرمن بشقاب میوه وچاقو واستکان اینارو اگه کسی کنارش نباشه فقط یه اب میرزنه فقط😶

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

اوف آدم های وسواسی اطرافم همه فقط ادعا دارند 

میان  خونه من فقط ریخت و پاش می کنند ولی. هی میگن  وای ما خونه خودمون تحمل بی نظمی نداریم 

خب غلط می کنید میان خونه من ریخت و پاش می کنی انتر خانم

وای حالم به هم خورد ایش منم واسه اولین بار رفته بودم خونه‌ی خاله‌ی شوهرم گفت دستشوییمون اتاق خوابه ...

😄😄😄😄

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد