2777
2789
عنوان

اگر دوستم عضو نی نی سایت بود، الان تاپیک خیانت من‌رو گذاشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 77 پست
اگر سوالت رو دقیق بپرسی ممکنه بتونم جواب بدم 

خب دیقه نمیدونم چطور مفهموم برسونم 

من اعتماد بنفس متوسط یجاهایی  میخوام حرف بزنم اما نیترسم ار صحبت کردن 

یجورایی کلا حرفی ندارم که بزنم و ساکت میشینم 

الان میرم کتابخونه چیزی باشه میگم میپرسم 

اما احساس میکنم با هیچکدوم نقطه مشترکی ندارم 

و نمیتونم باهاشون صحبت کنم هیچی ندارم بگم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیقه نمیدونم چطور مفهموم برسونم  من اعتماد بنفس متوسط یجاهایی  میخوام حرف بزنم اما نیت ...

ریشه‌ی ترس‌ات چیه؟ از قضاوت شدن توسط بقیه می‌ترسی؟ از اینکه حرفی بزنی و اشتباه باشه می ترسی؟ از اینکه صحبت کنی ولی گفت‌وگو کسل کننده و بی سرانجام باشه نگرانی؟ یا .... علت اصلی ترس‌ات رو کجا می بینی؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

من اصلا نمیفهمم این تاپیک و کامنت هاش رو ...

انگار همه یه تاریخچه ذهنی از هم دارید و من برای همین نمیفهمم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

متاسفم بابت تجربه‌هایی که داشتی. اتفاقا سوء استفاده‌ها و آسیب‌هایی که آدم های نزدیک به ما میزنن خیلی ...

ممنون ❤️نه اتفاقا میدونم حالم خوب نیست حتی تایپک هم راجبش زدم 

همیشه آدم های شکاک رو مسخره میکردم دنیا چرخید و چرخید که خودم شدم یکی از همونا 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ریشه‌ی ترس‌ات چیه؟ از قضاوت شدن توسط بقیه می‌ترسی؟ از اینکه حرفی بزنی و اشتباه باشه می ترسی؟ از اینک ...

مثلا تو جمع خانوادگی از مسخره شدن ،گوش ندادن شنیده نشدن ،

تو ی کتابخونه هم که گفتم آره حس میکنم اصلا چیز جرایی برای ارائه ندارم حس میکنم بقیه فک میکنن من عقب مونده و لسکولم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من اصلا نمیفهمم این تاپیک و کامنت هاش رو ... انگار همه یه تاریخچه ذهنی از هم دارید و من برای همین ن ...

روزی چند ساعت تو سایتی؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من اصلا نمیفهمم این تاپیک و کامنت هاش رو ... انگار همه یه تاریخچه ذهنی از هم دارید و من برای همین ن ...

یه خورده قاطی پاطی شد 😄 تاپیک قدیمیه ولی یه کامنت جدید باعث شد گفت و گوهای جدید ایجاد بشه 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
یه خورده قاطی پاطی شد 😄 تاپیک قدیمیه ولی یه کامنت جدید باعث شد گفت و گوهای جدید ایجاد بشه 

😂

الام دیدم تاریخ تاپیک رو 👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شاید یک ساعت 

خوبه چون کم تو سایتی زیاد کاربری آشنا به چشت نمیاد من نصف روزمو اینجام 😅

نه اتفاقا میدونم حالم خوب نیست حتی تایپک هم راجبش زدم  همیشه آدم های شکاک رو مسخره میکردم دنیا ...

پس لطفا خودت مراقب خودت باش و اجازه نده این موضوع در تو ریشه دار بشه. 

شوهرمنم همه ی این گزینه هاروداره بجزاینا بددهن دست بزن وخساست شدید داره ولی قبول نمیکنه بره دکتر😭😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
مثلا تو جمع خانوادگی از مسخره شدن ،گوش ندادن شنیده نشدن ، تو ی کتابخونه هم که گفتم آره حس میکنم اصل ...

خب ببین وقتی علت اصلی ترس‌ات رو پیدا کنی راحت تر می‌تونی حلش کنی. برای شروع بهتره با آدم‌هایی شروع به صحبت کنی که می دونی اهل مسخره کردن نیستند. یه موضوع مورد علاقه‌ات رو پیدا کن و درباره‌اش باهاشون حرف بزن. یا یه چیزی که خیلی کمک می‌کنه پیدا کردن موضوع مشترک هست. توی همون کتابخونه که هستی به این فکر کن بین تو و یه نفر دیگه چه موضوع مشترکی برای حرف زدن وجود داره، کتاب، پوشش و ظاهر و ...