2777
2789
عنوان

اگر دوستم عضو نی نی سایت بود، الان تاپیک خیانت من‌رو گذاشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 77 پست
حالا درمان اینجور افراد چیه؟ با گفت و گو و تراپیست عادی رفع میشه یا درمان دارویی نیازه؟ پدر شوهر من ...

آفرین کسی که بقیه رو ازار میده باید درمان بشه.از جمله بابام و برادر بزرگم

مگه من کسی رو ازار دادم و کتک زدم؟؟؟

اونا همشون دنبال پولن همه...تو هم دنبال پولی هرکی که میخوای باش میخوای ننم باش میخوای خواهربزرگم باش...

اگه میخوای واقعا کمک کنی یا یه خونه دراختیارم بزار برم ازین خونه یا شماره کارت میدم پول بده یا برام کار پیدا کن....

پس خواهشا زر مفت نزن چون میدونم هیچکدوم ازینارو نخواهی کرد.

آدمای جنس تورو میشناسم.فقط بازاریاب دکترا که خودشون سواستفاده کنن...

مشکلات من با اون موارد بالا حل میشه نه اوناییکه تو بزور میخوای کنی تو پاچم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم رفتم یه بخشی از تاپیک هاش رو دیدم، خیلی‌ها بهش گفتن که مشکل داره ولی ظاهرا نمی پذیره. دوست من هم ...

آفرین کسی که بقیه رو ازار میده باید درمان بشه.از جمله بابام و برادر بزرگم

مگه من کسی رو ازار دادم و کتک زدم؟؟؟

اونا همشون دنبال پولن همه...تو هم دنبال پولی هرکی که میخوای باش میخوای ننم باش میخوای خواهربزرگم باش...

اگه میخوای واقعا کمک کنی یا یه خونه دراختیارم بزار برم ازین خونه یا شماره کارت میدم پول بده یا برام کار پیدا کن....

پس خواهشا زر مفت نزن چون میدونم هیچکدوم ازینارو نخواهی کرد..

آدمای جنس تورو میشناسم.فقط بازاریاب دکترا که خودشون سواستفاده کنن...

مشکلات من با اون موارد بالا حل میشه نه اوناییکه تو بزور میخوای کنی تو پاچم

تا یکسال پیش خوش قلب تر و بیخیال تر از من وجود نداشت 

آدم های زندگیم بلایی سرم آوردن که الان به خودمم شک دارم 

همه خصوصیات که گفتی رو من الان دارم و خودمم میدونم درست نیست و باید به پزشک مراجعه کنم 

یجورایی برای خودم حاشیه امن درست کردم و دوست ندارم ازش خارج بشم دوست ندارم دوباره بلاهایی که سال پیش سرم اومد سرم بیاد

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اسی برای اعتماد بنفس و  ارتباط برقرار کردن هم اطلاع داری

اگر سوالت رو دقیق بپرسی ممکنه بتونم جواب بدم 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
دوست پسر؟ زدی شوهرمه که ازش بچه ۱۳ساله دارم دوست پسرم داری؟

دیونه خونس این سایت😂😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
تا یکسال پیش خوش قلب تر و بیخیال تر از من وجود نداشت  آدم های زندگیم بلایی سرم آوردن که الان ب ...

متاسفم بابت تجربه‌هایی که داشتی. اتفاقا سوء استفاده‌ها و آسیب‌هایی که آدم های نزدیک به ما میزنن خیلی علامت هشدار برای ماست تا بیشتر مراقب خودمون باشیم. اگر می‌دونی مشکلی هست پس چند قدم جلوتر از اونایی هستی که کلا مشکل رو انکار می کنند. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊