2777
2789

بچه هامن اومدم سونوگرافی برای کیست سینه یه دختر۱۲ساله باشوهر۲۴یا۲۵ساله ومادرش ومادرشوهرش اومدن سونوبه منشی گفت ۱۳هفتمه حالم بدشدقندم افتادلاغرره مثل نی اعصابم بهم ریخت بخدا...چه خبره تواین جامعه این سمی ترین چیزی بودکه دیدم تواین هفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری تونسته با یه دختر۱۲ساله رابطه داشته باشه

خاک توسرش احمق پدوفیلی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من رفتم سقط کنم بخ خدای احدو واحد یک شب خوابیدم اتاق زایمان.به خدا قسم همون روز سه تا ۱۳ ساله زایمان کرد با یکی‌ هم هجده ساله.بخدااااااااا یکی از سیزده ساله ها هی راه میرفت فقط اشک میریخت از ترس.به خدا هر سه شب ساعت بین دو تا پنج صبح زاییدن به قدری وحشتناک بود به قدری وحشتناک بود مردم زنده شدم اون روز لعنتی تموم شد برگشتم.یک‌سالو خورده گذشته ولی قیافه دختر ها تو ذهنمه.شوهرم درب ورودی بود وقتی اون بچه ها دید شاخ در اورددددد میگفت مگه اینا چند ساله باردار شدن

خاک تو سر شوهرش نمیشد فعلا نریزه تو اینک بدبختش کردن ب کنار این دیگ چی بود😑😑😑الله اکبررر عفت کلام ...

نه باو راحت باش 

من زبونم به بدو بیراه نمیگرده دوتا فحشم از طرف من بده قربون دستت