2777
2789
عنوان

کسایی که آیین‌نامه امتحان دادن

59 بازدید | 11 پست

سلام. توی امتحان آیین نامه از اینها هم سوال میاد؟

مثلا در فلان جا حداکثر و حداکثر سرعت فلان قدر

و اینکه آزمونش سخته؟ شما که قبول شدید کاملا مسلط بودید به کتاب؟ 

ممنون از راهنمایی‌هاتون🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

نه بابا من ساعت ۱۱ شب قبلش نشستم خوندم تا دو شب رفتم قبول شدم

فقط هم نمونه سوال خوندم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب چراغ سبز هست

بخر

نمونه سوالات خیلی خوبی داره

از سرعت ها سوال میاد اما بیشتر از تابلو ها هست

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

مرسی از پاسخگویی همتون🌷⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
آره میاد . من سوالاشو دارم ولی الان همراهم نیس . میخوای درخواست دوستی بده پیام بذار برام تو خصوصی فر ...

نمیدونم زمان امتحان رو

نه فعلا نیازی نیست ممنون از لطفتون 

از همتون ممنونم🌷🌷 مرسی که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید🌷🌷🌷 دستم اومد چجوریه🌷

https://www.uplooder.net/files/42afc8cc87fef593b83e59c4e0725b95/01.pdf.htmlسوالاش ایناست 

برو پایین پایین بعد دانلود اون زردا رو بخون که شماره بندی داره ،از یک تا بیست روز امتحان یکی از این شماره ها میفته زیر دستت

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __