و اینکه آزمونش سخته؟ شما که قبول شدید کاملا مسلط بودید به کتاب؟
ممنون از راهنماییهاتون🌷
لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
آره میاد . من سوالاشو دارم ولی الان همراهم نیس . میخوای درخواست دوستی بده پیام بذار برام تو خصوصی فر ...
نمیدونم زمان امتحان رو
نه فعلا نیازی نیست ممنون از لطفتون
از همتون ممنونم🌷🌷 مرسی که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید🌷🌷🌷 دستم اومد چجوریه🌷