2777
2789
راستش دخترم الان ترم اول پارس هست. شهریه اش هم واقعا گرونه اما من مشکل عمده ام با کمبود جای پارک ماشین هست. واقعا بعضی وقتا کلافه میشم. برای ترم بعدی نمیدونم ببرمش ودا یا نه. منم ودا رو نمیشناسم اما از چند نفر تعریفشو شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه امیدوار عزیز من خیلی راضیم. بله من که خودم اونجاادامه می دم برای دخترم. خیلی شاگرد کودک و نوجوان دارن ضلع جنوب غرب میدان المپیک هست. کاملا مشخصه. طبقه اول داروخانه- دوم دفتر همشهری. اینها سوم هستن @avaye_baran22 هم آدرس اینستاشون هست
با اجازه صاحب تاپک ثبت نام گروه سوم ختم معراج ( به نیت ازدواج عالی و عاقبت بخیری جوونا ) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1115607
خداوند به موسی فرمود : با زبانی دعا کن که گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!! موسی عرض کرد چگونه ؟؟؟ خداوند فرمود : به دیگران بگو برایت دعا کنن ! چون با زبان آنها گناه نکرده ایی .... برای هم دعا کنیم قطعا زودتر مستجابه . واسم دعا کنین و یک صلوات بفرستین واسم . ممنون .
لیلی جان من ودا رو کامل میشناسم .. موسسه خوبی هستش و مربی های به نسبت خوبی هم داره .. تنها مشکلش بی نظمی تو کلاسها هستش که همیشه از سر و ته اش زده میشه .. ساز تخصصی اش هم اصلا مثل پارس کنسرت های مرتب نداره .. ودا از ترم اول با بلز شروع میکنه اما بدون نت خوانی ، یعنی فقط با ریتم .. از ترم فکر کنم پنجم که فلوت رو شروع میکنن بچه ها نت ها رو روی فلوت یاد میگیرن .. طول دوره اش هشت ترمه و اخرین بار شهریه اش 240 بود .. بچه ها بعد از ارف یکراست وارد ساز تخصصی نمیشن بلکه باید یه دوره ریتم که شامل یادگیری تنبک یا دف هست رو بگذرونن که حداقل 6 ماه طول میکشه هرچند که خودشون میگن باید یکسال ادامه اش بدن بعد برن سراغ ساز .. دوره اموزش مادران و سلفژ هم نداره در ضمن اونجا هم بشدت مشکل جا پارک داره
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم