2777
2789

چیزی که اذیتم می‌کنه اینه که من تا این لحظه حتی پنج دقیقه هم گریه نکردم یا ابراز ناراحتی نکردم. 

یعنی اگر ضبغه طلاق جاری شد ممکنه بعدش حالم بد بشه و ناراحت بشم.  

میترسم بحران برام بعدش باشه. 

چیکار کنم بنظرتون که بفهمم 

میترسم حس الآنم موقت باشه. 

اونایی که تجربه دارید کمک کنید. 

البته بگم که تو شش ماه گذشته زیاد برای این موضوع تلاش کردم و زیاد هم گریه کردم. ولی از وقتی به خانواده ها گفتیم و بعدش که اومدم خونه بابا که جمعا بیست روز میشه من حتی بخاطر ناراحتی یه قطره اشکی نریخته. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق شرایط شما رو صددرصد تغییر خواهد داد به خصوص اگه پشتوانه مالی و روحی روانی نداشته باشید.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
چن وقته ازدواج کردی؟چن سالته؟دلیل جداییتون چی بود؟ازدواجتون با عشق بود؟

هفت سال. 

۲۳ 

از طرف اون بود اولش تلاش کردم درست بشه نشد ولی الان من خیلی بی حسم چون خیلی حرفا بهم زد تو این شش ماه. 

ازدواجمون سنتی بود 

میترسم حس الآنم موقت باشه.   اونایی که تجربه دارید کمک کنید.   البته بگم که تو ...

امیدوارم به تروما دچار نشی ولی احتمالا احوال الانت نتیجه ی اینه که نپذیرفتی ماجرا رو 🙁یعنی شماها نمیدونید با هر تاپیک جدایی چه غمی به جان من میشینه

همش دلم میخواد تک تک شماها رو به آغوش بگیرم ...

آن خط سوم منم...
بهش فکر نکن به نظرم تا الان قوی بودی عقل به احساس حاکم بوده بعدشم مطمئن باش به همه جوانب فکر کردی ک ...

من تو همین یه هفته که اومدم خونه بابام هم امتحانات رو خوب دادم هم کلاسی ورزشی ام رو رفتم. هم کار پیدا کردم. 

نمی‌دونم بعدش چی میشه.  میترسم اینا همش از شک بحران باشه. 

واقعا شش ماه حلاجی کردم تلاش کردم زجر کشیدم خیلی حرفا زد که واقعا ناراحت کننده بود. ولی الان دیگه حتی یک درصد از علاقه ام بهش نمونده.  

امیدوارم منم همین حس رو بعدش داشته باشم.   علت جدایی شما چی بود؟

شوهرم بی ادبه هرروز فقط غرغر میکرد بابچه ام دعوا میکرد و بچه ننه س و خیلی چیزای دیگه خسته شدم دیگه الان که اومدم خونه بابام ارامش دارم بخدا

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750