2777
2789

مامانم روانیم کرده مدام غر میزنه که تو چرا نمراتت کمه اینهه همه زحمت میکشم اخرش نمراتم رو روال 19 و 18 و 20 هست انتطارداره همیشه 20 شم همش منو با عام و ادمی که بییت میشن مقایسه میکنه و میگه اینایی که میگن نمره مهم نیس و تو زندویت هبچ تاثیری نداره الکی میگن میخوان یکاری کنن تو درس نخونی 😐 بگین چیکار کنم؟ 

اهمیتم ندم به مامانم هی محروم میشم تحقیر تحقیر تحقیر مقایسه شدن مقایسه شدن چرا اخه گناهم چی بوده که اومدم که فقط یه خروارکتاب بریزن سرم حفظ کنم نمره بیست بگیرم؟ 

چجوری بی اهمیت باشم؟ 

زمانی ام که مبخوام بیاهمیت باشم انوار مغزم هنوز درگیرشه اصلا نمیشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتت چیه ؟

اگر کنکوری هستی و نمرات دی که اصلا مهم نیست تو باید مفهوم درس و متوجه شی تست بزنی و نه صرفا حفظ کنی 

اما اگر کنکوری نیستی و سالهای پایین تری آره مامانا همینن تو تلاشتو بکن از خودت راضی باشی 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

واقعیت تلخه ولی مادرت راست میگه جز درس خوندن چاره ای نداری هرچی بیشتر زحمت بکشی که منکر زحمت کشیدنتم نمیشم بیشتر نتیجه میگیری با چشمای خودم دیدم دو تا دانش آموز هم سطح اونی که فکرشو آزاد کرده بود نتیجه بدتری گرفته باید خودتو وقف کنی بدون که صلاحتو میخواد من که خودم زجر کشیدم میگم به حرف مادرت گوش بده نگرانته

اگر یه هدف قطعی داری درسو دوس داری اره بخون و گرنه بدرد نمیخوره بابای من وقتی ۱۹ میگرفتم عین سگ کتکم میزد تو ۱۷ سال به زور شوهرم داد 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

برعکس من مامانم همیشه میگفت درس نخون اخرش میدمت شوهر بیکاری درس میخونی 😅😅😂😂 اخرش مث دیوونه ها درس خوندم و رشتمم ریاضی بود سال کنکورم دادم شوهر . خودمم راضی بودما یکمی 🤭

واقعیت تلخه ولی مادرت راست میگه جز درس خوندن چاره ای نداری هرچی بیشتر زحمت بکشی که منکر زحمت کشیدنتم ...

می بخشید ولی این مادر از قرار معلوم ناتوانیها و شکستهای خودشون رو میخوان با اذیت بچه شون جبران کنن شمام میگین کار خوبی میکنه؟

که چی باید نمره دانش آموز فقط 20 باشه.

گرچه که ما نمیتونیم اون مادر رو تغییر بدیم ولی دلیلی هم نداره ازش حمایت کنیم و بگیم کار خوبی میکنه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
رشتت چیه ؟ اگر کنکوری هستی و نمرات دی که اصلا مهم نیست تو باید مفهوم درس و متوجه شی تست بزنی و نه ص ...

من راضی ام همیشه هم پیشرفت میکنم و مبحث هارو میفهمم مشکلی ندارم ولی انتظار نمره 20 اخههه چرا مامانم معتقده هرکی 20 بشه زرنگه غیر اون خنگه دیگه نکه خودش خیلی نمرات بالایی می‌گرفته مامانم درس نخونده به جایی نرسیده الانم فکر میکنه من اگه نمراتم 19 و 18 باشه دیگه تمامم دیگه به هیجا نمیرسم حالا بیا و دلیل و منطق بیار که این اشتباههه میگه هنه برای اینکه تو درس نخونی اینو میگن... 

برعکس من مامانم همیشه میگفت درس نخون اخرش میدمت شوهر بیکاری درس میخونی 😅😅😂😂 اخرش مث دیوونه ها در ...

😂مامان دوران مدرسه میگفت دوست داری بخون نداری هم نخون اصلا اگه دوس نداری نرو مدرسه

می بخشید ولی این مادر از قرار معلوم ناتوانیها و شکستهای خودشون رو میخوان با اذیت بچه شون جبران کنن ش ...

20 تمام گرفتن کار حضرت فیله ولی جا خالی کردن وحتییی کمی شل گرفتن عواقب و مسیر های کاملا جدایی داره کسی عقده خودشو سر بچش خالی نمیکنه مگر اینکه مادرش نباشه من صرفا دل نگرانی میبینم