2777
2789
عنوان

معدلم بره بالا اینهمه درس بخونم استرس بکشم که چی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 35 پست
من راضی ام همیشه هم پیشرفت میکنم و مبحث هارو میفهمم مشکلی ندارم ولی انتظار نمره 20 اخههه چرا مامانم ...

مهم اینه تو بالغی و میفهمی البته حرفای مامانت می‌ره روی مخت اما خب 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

20 تمام گرفتن کار حضرت فیله ولی جا خالی کردن وحتییی کمی شل گرفتن عواقب و مسیر های کاملا جدایی داره ک ...

نه اینطور نیست که بگم مادرا عقده ای هستن. میگم تو زندگیهاشون اغلب طوری که میخواستن موفق نشدن و حالا انگار بهشون عمر دوباره دادن بچه شون رو میذارن راه نرفته شونو تموم کنه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
نمره هات که عالین. ولی این حرف هم که نمره مهم نیست فهمییدن مهمه تو آموزش و پرورش ما یعنی کشک

دقیقا جز مطالعه اونم شدیدا زیاد نتیجه بقیش مشخصه اینجا جایی واسه پژوهش از روی علاقه وجود نداره جایی برای استعداد نیست  همه از یه سد بزرگ باید رد شن هر کی پر تلاش تر موفق تر

می بخشید ولی این مادر از قرار معلوم ناتوانیها و شکستهای خودشون رو میخوان با اذیت بچه شون جبران کنن ش ...

دقیقااا 

میخوام بهشون محل نذارم که راجبم چی میگن اصلا نمیتونم فکر نکنم همش سردرد دارم 

من راضی ام همیشه هم پیشرفت میکنم و مبحث هارو میفهمم مشکلی ندارم ولی انتظار نمره 20 اخههه چرا مامانم ...

خود من اول به کمتر از بیست قانع نبودم بعد خاله خرس های عزیز گرانقدر اومدن و در باره مضرات تلاش گفتن و مسیرم از چیزی که قطعی بود برام فرسنگ ها فاصله گرفت بیست نگیر عزیزممم ولی خودتو برای اون اماده کن ...مادر تحصیلکردست؟

20 تمام گرفتن کار حضرت فیله ولی جا خالی کردن وحتییی کمی شل گرفتن عواقب و مسیر های کاملا جدایی داره ک ...

مشکل اینه ازینکه 20 بشم دیگه داره حالم به هر میخوره کل زندگیمو وصل کرده به فامیل و اینا بیست هم بشم معدلمو تمام شهر خبردار میشن مادرررر منننن نمیخواممم نمیخواممم  

دقیقااا  میخوام بهشون محل نذارم که راجبم چی میگن اصلا نمیتونم فکر نکنم همش سردرد دارم

اگه 20 نشید چکار میکنن؟ میخوان بگیرن بزننتون؟

هر تابویی با یه بار شکستن تموم میشه.

نمیگم درس بخونید. خوب بخونید. یاد بگیرید. آماده بشید برای رشته مورد علاقه تون (نه رشته ای که بهتون تحمیل میشه) و بذارید داد و بیداد کنن. شما راه خودتونو برید. کار اشتباهی نمیکنید که شرمنده باشید

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
نه اینطور نیست که بگم مادرا عقده ای هستن. میگم تو زندگیهاشون اغلب طوری که میخواستن موفق نشدن و حالا ...

اینکه نتیجه مسیر خودشونو میبینن و نود و نه درصد از روی سادگی و محبتشون سخت گیری میکنن برای خیر و مصلحت بچه ای هست که الان از دست مادرش به این شدت کلافست نه راه نرفته و آمال های خودشون

نه اینطور نیست که بگم مادرا عقده ای هستن. میگم تو زندگیهاشون اغلب طوری که میخواستن موفق نشدن و حالا ...

ارهخب اما من یه ادم دیگم و مسئولیت ها و سرایط زندگی متفاوتی دارم

. ای کاش میشد منم بیتوجه باشم اصلا نمیتونم نمدونم چرا 

با مشاور مدرستون حرف بزن بگو خودش با مادرت حرف بزنه و از فشار روانی که روته دست برداره بازم به جرئت میگم مادرت به فکر توئه نه به خاطر آرزو. های نرسیده خودش الان دوره ای هستی که اینطور برداشت میکنی شاید خیلی هم ترس داشته باشه از اینه که زندگیت مثل خود اون بشه موفقیتتو میخواد و از روی سادگی فکر میکنه حتمااا ۲۰ کامله و نوزده بد 

اگه 20 نشید چکار میکنن؟ میخوان بگیرن بزننتون؟ هر تابویی با یه بار شکستن تموم میشه. نمیگم درس بخونی ...

مشکل همینههه از همین غرغرا و طرز رفتار و نگاه و اصلن یجوری رفتار میکنه انگار گناه کردم منم میخوام بدونم چجورییی محل ندم  اینقدر بدم میاد اون از مدرسه و دوستام و فشار هایی که ازونجا رومه این از تو خونمون تمرکز و حوصله درس خوندن نمیتونم داشته باشم همینه که از مدرسه متنفرم میکنه