2777
2789
عنوان

چطوری بچه به این ارومی بیش فعاله؟!

218 بازدید | 20 پست

دخترخواهرشوهرم تقریبا همسن بچه خودمه.نسبت به دختر من خیلی ارومه اکثر وقتا با خواهربزرگترش تو خونه میمونه مامانش میره خرید‌.من حرکت یا رفتار عجیب غریبی ازش ندیدم. کاملا عادی.بعد خواهرشوهرم میگه بردمش دکتر گفته بیش فعاله بهش دارو داده...

میترسم میگم نکنه دختر منم بیش فعال باشه،؟

کسی تجربه داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مشکل تمرکز و توجه داره 

نه اتفاقا. تعحب منم از همینه. واقعا هیچ مشکلی نداره.

اصن اونو برا مریضیش بردن دکتر بعد دکتره گفته بیش فعاله چون خوابش کمه!!!

احتمالا نقص توجه داره و دارو برای همینش دادن. چون بیش فعالی مشخصه

نه قشنگ تو بازی ها سرگرم میشه یا با بچه من میشینن فیبم میبینن. هیچ چیز عجیبی نداره...نمیدونم دکتره چی دیده

چرا انقد رو بچه هاتون حرف میزارید خواهرشوهرت مگه اذیت میشده بچه رو برده دکتر؟

برا مریضی بچشو برده بوده دکتر

حالا اون زیادی حساسه رو مرتبی و تمیزی خونش حوصله بچه هم نداره بچه سومشه هر حرکت طبیعی از بچه رو شلوغ کاری میدونه ولی دیگه دکتره چطوری گفته بیش فعاله همین باعث تعجب منه. 

پیش فعال چندین دلیل داره . بعضی ها انرژی خیلی زیادی دارن که نمیشه کنترل کرد بعضیها توجه و تمرکز ندار ...

نه واقعا هیچ مشکلی نداره بچش چون همسن دختر خودمه رو رفتاراش دقت دارم ناخودآگاه. کاملا طبیعیه

نه قشنگ تو بازی ها سرگرم میشه یا با بچه من میشینن فیبم میبینن. هیچ چیز عجیبی نداره...نمیدونم دکتره چ ...

مادرش برای چی برده دکتر ساید چیزی هست شما نمی دانید پسر من بیش فعاله توی خونه آرومه و کارتون سه ساعتم بذارم میشینه میبینه دکتر دارو نداده ولی بازی درمانی سه ماه باهاش کار کرد که تمرکزش خداروشکر خوب شد من هم شک دارم به بیش فعالی پسرم می‌خوام یه دکتر دیگه هم ببرم