2777
2789

من از دوران طفولیت دلم میخواست تو رشته ورزشی تکواندو فعالیت کنم ولی گفتن دماغت میشکنه ناقص میشی اصلا خوب نیست

منو فرستادن ژیمناستیک ک اونم بعد از یه مدت ول کردم🤦🏻‍♀️

الان دوس دارم برم برای تکواندو فعالیت کنم و به آرزوی بچگیم برسم و برام مهم نیست اگه بگن سنت بالا رفته  

فقط میدونم تکواندو 9 تا کمربند داره ولی نمیدونم چقد طول میکشه ک رنگ کمربند ها عوض بشه و کلا چندسال طول میکشه ک به کمربند مشکی برسی؟ 

هزینه لباس چقدره؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

منم دوست دارم شروع کنم 

28سالگی دیره؟!. هرکس جوابشو میدونست بهم بگه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کمربند مشکی و اینا برا کاراته نبود؟

ن برای تکواندو هم هست

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

هزینه لباس هاش یعنی لباس مبارزه بشدت گرووووووون

تکواندو پاهات رو فقط قوی میکنه اصلا بدنت صفت نمیشه

سن اصلا ملاک نیست تو تکواندو 

بعد به خودت بستگی داره کی برسی کمربند مشکی

آخه هر کمربند فرم خودش رو داره باید بلد باشی 

گل میخرم واست 🥀خودم برات پرپر میکنم ، سر مزارت                 ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭
منم دوست دارم شروع کنم  28سالگی دیره؟!. هرکس جوابشو میدونست بهم بگه

والا باید زیرلفظی بدیم تا پست بذارن

برات مهم نباشه سن یه عدده....شروع کن که بعدش حسرت نخوری

منم دوست دارم شروع کنم  28سالگی دیره؟!. هرکس جوابشو میدونست بهم بگه

واسع هیچی دیر نیست 

تو مثلا الان شروع نکنی ۴۰ سالت شه اون موقع هم میتونی

با کمربند مشکی تکواندو هم نباشی 

الان ببین نظر خودت چیه تو ۴۰ سالگی با کمربند مشکی یا بدون اون

والا باید زیرلفظی بدیم تا پست بذارن برات مهم نباشه سن یه عدده....شروع کن که بعدش حسرت نخوری

دارم فعلا وزنمو میارم پایین ولی دوست دارم تکنیک رزمی هم بلد باشم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هزینه لباس هاش یعنی لباس مبارزه بشدت گرووووووون تکواندو پاهات رو فقط قوی میکنه اصلا بدنت صفت نمیشه ...

مثلا چقدره؟ دیج.ی کالا از 350 تومن داره تا 3/5 میلیون😬

من فقط بخاطر علاقم میخوام برم از فرم الان بدنم راضیم

بابام میگه کمربند مشکی 3 یا 4 سال طول میکشه

بستگی داره عوض شدندش بین 3 تا 6 ماه

و درمورد سن که گفت 28 سالگی مشکلی نداره ولی پیشرفت نداره دیگه کسی که می خواد توی مسایقات و پیشرفت زیاد داشته باشه باید از 10 اینا شروع کنه

هیچ وقت پز کتاب هایی که خوانده ای را نده به کتاب هایی که نخوانده ای فکر کن. من یه دختر 20 ساله ام ازدواج نکردم و قصدش هم ندارم تا وقتی که پیشرفت کنم و به جاهای خوب خوب برسم
هزینه لباس هاش یعنی لباس مبارزه بشدت گرووووووون تکواندو پاهات رو فقط قوی میکنه اصلا بدنت صفت نمیشه ...

چه ورزش رزمی برای زنا بهتره؟ 

مثلا چقدره؟ دیج.ی کالا از 350 تومن داره تا 3/5 میلیون😬 من فقط بخاطر علاقم میخوام برم از فرم الان ب ...

قیمت جنس خوبش بالاس یه لباس کاراته 3 سال پیش 3 میلیون بود

هیچ وقت پز کتاب هایی که خوانده ای را نده به کتاب هایی که نخوانده ای فکر کن. من یه دختر 20 ساله ام ازدواج نکردم و قصدش هم ندارم تا وقتی که پیشرفت کنم و به جاهای خوب خوب برسم
مثلا چقدره؟ دیج.ی کالا از 350 تومن داره تا 3/5 میلیون😬 من فقط بخاطر علاقم میخوام برم از فرم الان ب ...

قیمت ندارم الان من خیلی وقته خریدم اون موقع هم گرون بود

و الان گرون تره تو مغازه گرون تره  و اینکه یه راهنمایی خرید که کردی کلاهت نباید قرمز باشع و چون اگه ۱۸ سال به بالا باشی نباید تو کلاه تکواندو نقاب بزاری 

اره ۴ سال طول میکشه ولی تو اون دوران میتونی مسابقات بری و اینا