2777
2789

👋

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توخونه با دوس پسرم بودم البته الان همسرمه توخونه بودیم منوباشلوارک تاپ راحتی😁یهو در زدن من رفتم در ...

بعدش؟؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
بعدش؟؟

منو بردن از خونش بیرون گوشی منو و اونو گرفتن زنگ زدن داداش بزرگ اونم اومد گفتن اگر دیگه به خواهرم زنگ بزنه میکشینش..نه من گوشی داشتم‌نه اون 

ولی خلاصه ماباز همو ول نکردیم یواشکی همو پیدا کردیم😁

😡فقط طلاق😡

شوهر عمه م فوت شده بود انقدر جواب مردمو دادم که خدا رفتگانتونو بیامرزه یکی از اقوام اومد گفت تسلیت میگم منم گفتم خدا شما رو هم بیامرزه ممنون اون لحظه میخواستم من به جای شوهر عمه ی مرحومم تو قبر باشم

دو ماه پیش آنفلوآنزا داشتم،یه شربتی بود که می خوردم حنجرم اختلال ایجاد می کرد،می خواستم بگم تو کوچه قیر ریختن ،به حرف ق در کلمه قیر ،حرف ک سر زبونم اومد😂🤦یه چیز بدی بود...😩 

جلو پسرم 🤦پسرم یه کوچولو پوزخند زدا ولی خودشو کنترل کرد،

ببخشید یه یکم منحرفی بود

یه بارم یادم میاد مهمونی داشتیم یکی از خانومای اقوام میخواست با شوهرم دست بده پریدم وسط دستشو سفت گرفتم و گفتم سلام خیلی خوش اومدید با اینکه قبلا سلام احوال پرسیم کرده بودم 

شب خونه بابام خوابیدیم... شلوارم برعکس پام کرده بودم.صبح مامانم نیشخند میزد .دیدم عه برعکسه... فهمید 😐✌️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

رفته بود مجلس ختم یکی از اقوام همسر ، بعد با خیلی ها سلام احوال پرسی کردم و تسلیت گفتم ، نمیدونم چی شد با آخرین خانم سلام احوالپرسی  ک کردم امدم بگم تسلیت میگم بهش گفتم خسته نباشی ، وای دلم میخواست زمین دهن باز کن برم توش ، قشنگ لبخند  همه رو تو صورتشون دیدم

یبارم نگم براتون واااای خدااااا، رفته بودم مهمونی سر سفره غذا بودیم شام قرمه سبزی مرغ بود دخترم ۸ ماه بود و بی قرار گرفته بودمش بغل غذا میخوردم بعد دیدم رو دستم یه کوچولو قرمه سبزی دیگ پاکش نکردم خوردمش ، وقتی مزش رو حس کردم دیدم آه تلخ ، نگاه کردم دیدم پی پی دخترم وااااای     

منو بردن از خونش بیرون گوشی منو و اونو گرفتن زنگ زدن داداش بزرگ اونم اومد گفتن اگر دیگه به خواهرم زن ...

😂😂

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙