2777
2789
عنوان

خانومااا باردارم خیلی لاغر شدم بیاین لطفاا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 27 پست
چند ماهته؟  تا چند ماه اول ، تا ٤ ماه مشكلي نداره مخصوصا اگه ويار داشته باشي  منم ا ...

دو ماه دو هفته عزیزم ان شاءالله سریع تر روزا بگذره اضاف کنم چون واقعا نیازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید وزنه خرابه الان که بارداری نمیشه قرصی چیزی بخوری... غذاهایی که وزنو زیاد میکنن زیادن من الان با ...

واایی شیردهی وزنو کم میکنه واسه همه اینطوره؟؟ مثلا در حد چند کیلوو 😐😐

نه بعضیا لاغر نمیشن اما اکثرا لاغر میشن دیگه... من شدم عین جادوگرا حالم از خودم بهم میخورد الان میگم نکنه باز اینطور شم البته پسرمم به شدت بهم چسبیده بود همش شیر میخورد 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
نه بعضیا لاغر نمیشن اما اکثرا لاغر میشن دیگه... من شدم عین جادوگرا حالم از خودم بهم میخورد الان میگم ...

الهییی ن خیلی بده ان شاءالله اینطور نشی آدم تقریبا پر ولی ن چاق نرمال بهتره . یعنیییی واقعا اندام متعادل نعمتههههه آدم داشته باشه 

دو ماه دو هفته عزیزم ان شاءالله سریع تر روزا بگذره اضاف کنم چون واقعا نیازه 

ان شاالله به خوبي تموم ميشه 

اگه اضافه نشدي يا از دكترت بپرس و راهنمايي بگير يا برو تغذيه كه بدوني غذاهايي بخوري كه هم ضرر نداشته باشه هم وزنت اضافه بشه

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
یکی دوماه اولی ؟

بعضی ها بخاطر بدویاری وزن کم میکنن 

بگرد خوراکی هایی که دوست داری و یا نحوه ی پ۷تنی را که دوست داری پیدا کن

مثلا بعضی ها اگر غذا به شکل کبابی باشه میتونن بخورن 

واسه خودت همون غذا را کباب کن و..‌

بعد زایمان اکثرا

کم کم وزنت کم میشه و به وزن قبل بارداریت نزدیک میشه 

به تغذیه ات هم مربوطه 

اگر تغذیه ات خوب باشه و کالری بیشتری مصرف کنی ،کاهش وزنت کمه