2777
2789

اولش داشتم انتخاب میکردم نمیدونستم اینقد سخته خیلی سعی میکنم مادر باشن خیلی توسل میکنم ولی گاهی کم میارم خیلی کم میارم با اونا رفتارم خوبه بچه ها خیلی من و دوست دارن و به من وابستن حس میکنم خودم از درون دارم میریزم .

تو رو خدا تجربه دارید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماها که نامادری نیستمم کم میاریم امروز دوستم میگفت دارم دیوونه میشم از دست بچه ام و داشت گریه میکرد

پس شماهم مادر اون بچه ای فقط دنیا نیاوردیش پس دقیقا مثل یه مادر میتونی گاهی کلافه و عصبی بشی

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چرا این حسو داری؟ چند سالشونه بچه ها؟

۸ و ۱۰ ساله .

نمیدونم خسته میشم پسر خودمم ۸ سالشه همسرم خیلی مرد خوبیه ولی کارش زیاده نمیدونم چون باردارم اینقد خسته میشم .

ولی این و فهمیدم خیلی سخته مادری کردن

خیلی داغونم سخته کاش انتخاب نمیکردم کاش خدا نگام کنه😭😭

عزیزم مگه اونا بهت وابسته نیستن و دوست دارم تو هم خودتو بزار جای مامانشون چند سالشونه ؟اگه کوچیکن باور کن بعدا تو میشی مادرشون چون بزرگشون کردی اگه هم بزرگن یکم دیگه عروس داماد میشن

ماها که نامادری نیستمم کم میاریم امروز دوستم میگفت دارم دیوونه میشم از دست بچه ام و داشت گریه میکرد ...

امروز به شدت آرزوی مرگ دارم کاش خدا ناشکریم و نبینه ولی دلم آرامش میخواد خیلی ساله تو سختیم

نامادری هستی؟ 

بچه ها چند ساله هستن

چند سال هست ازدواج کردی

من مادرم نامادری داشته که متاسفانه بچه ها ی خودش را جوری تربیت کرد که دشمن با ما باشن مادرم هیچ وقت نتونست بره خونه نامادریش و هیج وقت هم پدر مادرم بعد ازدواج مادرم  به سر نزد پدر مادرم یک مرد سرد و بی روح احساس بود متاسفانه هیچ وقت حتی موقع مرگ پدر مادرم سراغی از دخترش نگرفت و مرد ناتنی ها دنبال مادرم هم نیامدن

پدر مادرم خیلی ثروتمند بود ولی هیچ ارثی برای ما نگذاشت 

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
۸ و ۱۰ ساله . نمیدونم خسته میشم پسر خودمم ۸ سالشه همسرم خیلی مرد خوبیه ولی کارش زیاده نمیدونم چون ب ...

الهی بگردم طبیعی تو حاملگی حس بد داشته باشی و زود خسته بشی یا افسرده اگه خیلی ناراحت بودی حتما برو مشاور باهاش حرف بزن 

عزیزم مگه اونا بهت وابسته نیستن و دوست دارم تو هم خودتو بزار جای مامانشون چند سالشونه ؟اگه کوچیکن با ...

اونا بچن . نمیدونم چم شده دلم کمی آرامش میخواد نمیدونم چجوری باید به دست بیارم