2777
2789
عنوان

کیک ساده و خوشمزه😍

1022 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

دستور یه کیک ساده و خوشمزه و راحت رو که امتحان کردید خودتون رو می نویسید بی زحمت😍

پودر کیک آماده رشد و اینارم بلدم 😂میخوام کاملا خودم پز بشه

کیک خیس گوگل بزن ، من با دستور سرآشپز پاپیون درست کردم یکبار خوشمزه شد 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

دولیوان آرد، ۳ عدد تخم مرغ، ی قاشق پودر کاکائو، ی لیوان شکر، سه چهارم لیوان روغن، بکینگ و وانیل ک ی ریزه،،، بریز باهم قاطی کن بزار بپزه نوش

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولیوان آرد، ۳ عدد تخم مرغ، ی قاشق پودر کاکائو، ی لیوان شکر، سه چهارم لیوان روغن، بکینگ و وانیل ک ی ...

عالی😂

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

دیروز پختم عالی شد

4 تا تخم مرغو با یکم وانیل با همزن بزن که قشنگ کرم رنگ بشه بعد یه لیوان شکر کم کم اضافه کن خوب هم بزن تا کش دار بشه بعد دوسوم لیوان آب جوش بریز، دو سوم لیوان روغن مایع بریز خوب هم بزن،. 2 لیوان آرد با یک سوم لیوان کاکائو 3 بار الک کن با بکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری الک کن بریز توی مواد کیکت، توی غالب بریز بزار توی فر،. من قالبم 2 سانتیه

دولیوان آرد، ۳ عدد تخم مرغ، ی قاشق پودر کاکائو، ی لیوان شکر، سه چهارم لیوان روغن، بکینگ و وانیل ک ی ...

عه شیرشو یادم رفت، ی لیوانم شیر یا آب بزن

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
کیک خیس گوگل بزن ، من با دستور سرآشپز پاپیون درست کردم یکبار خوشمزه شد 

من که خوشم عاشق کیک خیسه مامانم میریم خونشون برام درست میکنه ولی متاسفانه پودر کاکائوم تموم شده😑