2777
2789

سلام دوستان ، میخواستم بدونم سرم ویتامین  سی ، برای پوستتون چه تاثیری داشته ؟ 

پوستتون روشن و شفاف شده ؟ 

بعد چه مدت  تاثیرشو دیدین ؟

برای دور چشمتون هم سرم ویتامین سی ( مخصوص دور چشم ) استفاده میکنید ؟ تاثیر داشته ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیست منم خریدم . اما جوش میزنه پوستم 

ای بابا من کلی هزینه کردم 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من از تموم این کارا فقط ضد آفتابمو میزنم و یه ژل شستشو صورت . والا پوستمم خیلی خوبه. 

من یه اشتباهی که تو تمام این سالها کردم ضد آفتاب نمیزدم 

حالا تصمیم گرفتم بزنم 

از رو ضد آفتاب میشه پنکک زد ؟

من قبلا داشتم یادم نیست چه برندی بود، یکم شفاف شده بود صورتم، البته من خیلی مداوم نزدم تهش هم موند و خراب شد!

دوباره میخوام بگیرم، مطمئنا بی تاثیر نیست.

شما چه برندی گرفتی؟ صبح یه تاپیک دیدم اکثرا میگفتن پریم خوبه.

من یه اشتباهی که تو تمام این سالها کردم ضد آفتاب نمیزدم  حالا تصمیم گرفتم بزنم  از رو ضد ...

آره گلم میشه . ضدافتاب مخصوص پوستت رو تهیه کن هر چند که گرون باشه . روشم میتونی پنکک بزنی . رنگی ا مثل کرم پودرن 

من قبلا داشتم یادم نیست چه برندی بود، یکم شفاف شده بود صورتم، البته من خیلی مداوم نزدم تهش هم موند و ...

منم پریم گرفتم 

میخوام پوستم یه کم روشن و سفت بشه

آره گلم میشه . ضدافتاب مخصوص پوستت رو تهیه کن هر چند که گرون باشه . روشم میتونی پنکک بزنی . رنگی ا م ...

ممنونم عزیزم 🌹

یه ضد افتاب بی رنگ سفارش دادم برام بیارن