2777
2789
عنوان

صب بختک افتاد روم روحم از بدنم جدا شده بود🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه دلیل علمیش همون فلج خواب هست. خود بنده خیلی دچارش می‌شم اما زمانش مقطعی هست و به مرور کمتر ...

من امروز صبح بختک افتاده بود روم احساس میکردم یکی داره خفم میکنه و هر چه میخواستم جیغ بزنم نمیتونستم جوری که نفسم به شماره افتاده بود که یه دفعه از خواب پریدم 

بعد از دوسال خواننده خاموش بودن منم به جمعتون اضافه شدم 😊        نام کاربریم معلم شیمیم همیشه با این اسم صدام میزد 😂              توی تاپیکای عکس منم تگ کنین مهربونا

ب این حالت میگن حالت خواب و بیدار ک در اصل روح از بدنت جدا شده

البته برا من ک یبار ب این صورت بود ک همه اتفاقای اطرافمو میدیدم و دیرم خواهرم اومد سمتم بهم میگفت بیدار شو وقت شامه چند بار تکونم داد 

بعد ک بلند صدام کرد چشمم باز شد 

ب این حالت میگن خواب و بیدار ک روحت کنار خودته موقع خواب 

وگرته با هر بار خوابیدن ما روح از تنمون جدا میشه و ب اینده و حال سفر میکنه واسه همینه ک خواب میبینیم

بختک وجود نداره ازنظر علمی بهش میگن فلج خواب 

که حس مردن به ادم القا میشه و حرکتی نمیتونی بکنی زمانی پیش میاد که طاق باز بخوابی یعنی روی کمر 

هرچقدم داد بزنی کسی نمیشنوه و نمیتونی بلند شی 

منم ییار تجربش کردم خیلی وحشتناک بود برام

بختک وجود نداره ازنظر علمی بهش میگن فلج خواب  که حس مردن به ادم القا میشه و حرکتی نمیتونی بکنی ...

دقیقا من امروز صبح اینجور شدم 

بعد از دوسال خواننده خاموش بودن منم به جمعتون اضافه شدم 😊        نام کاربریم معلم شیمیم همیشه با این اسم صدام میزد 😂              توی تاپیکای عکس منم تگ کنین مهربونا
من هیچ وقت به پشت نمیخوابم حتی شده به پهلو بخوابم اینجوری شم

نمیدونم عزیزم بختک بیشتر روی کسایی میفته که راست و به پشت خوابیده باشن ، حالا تو گوگل سرچ کن بیشتر اطلاعات پیدا میکنی

بختک چجوریه چیه؟

ببین مغز یه ماده ای تولید میکنه که کار هایی کع تو خواب انجام میدیم تو بیداری انجام ندیم مثلا اگه تو خواب میدوییم بیداری نمیدوییم بخاطر این ماده بعضا هم که میبینی تو خواب راه میرم این مادشون کم ترشح شده و 

الان تاپ میکنم ادامشو

خیلی جالبه خواهرمم یه مدت هر شب همینجور میشد  به صورت‌ چیزای ترسناک که میوفتادن  روش من هیچوقت تا حالا اینجور نشده بودم بعد یه شب داشتیم صحبت میکردیمو این حرفا من در اومدم گفتم من تا حالا اینجور نشدم تا حالا همچین اتفاقی برام نیوفتاده همون شب که  خوابیدم یهو دیدم منم همینجور شدم ولی من چیزی به چشم ندیدم فقط صدای چرخ خیاطی تو گوشم بودو نمیتونستم تکون بخورم حرف بزنم فقط یه لحظه تو ذهنم یادم بسم الله الرحمن  الرحیم  افتادم دیدم خوب شدم  دیگه رفتم زیر پتو از ترس گرفتم خوابیدم 😑

همون دیگه دلیل علمیش همون فلج خواب هست. خود بنده خیلی دچارش می‌شم اما زمانش مقطعی هست و به مرور کمتر ...

سندروم خواب رم 

من اینجور میشم بدنم فلج نمیشه هر حرکتی رو اطرافیانم میبینن اون جیغ و دادی ک میکشم خیلی بده

ببین مغز یه ماده ای تولید میکنه که کار هایی کع تو خواب انجام میدیم تو بیداری انجام ندیم مثلا اگه تو ...

و بعضی وقتا بیدار میشیم و میبینیم فلجیم و نمیتونیم راه بریم چون مغز فرصت کامل از بین بردن اثر ماده رو نداشته و ما مث حالتی رو داریم که فقط چشمون کار میکنه در واقع تو خوابم همینه فقط چشمون کار میکنه ولی کاری نمیکنیم و این بختک یا فلج خوابم دلیل علمیش اینه