2777
2789

چند وقته یکسرهههه اینجوری میشم

امروز خیلی خیلی تایمش طولانی بود دیگه فکر کردم فلج شدم

درمان داره؟

قشنگ حس ‌کردم روحم از بدنم جاا شده چون از تخت بلند شدم ولی تو اینه چیزی ندیدم🤦🏻‍♀️

دلیلش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل کردی انگار بیداری اما نمیتونی هیجارو تکون بدی سنگینی شدید حس میکردی؟حتی پلک نمیتوتستی بزنی ؟من زیاد شدم الان چندساله نمیشم بختک میگن بهش

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دلیلش بختک، جن یا هیچ چیز ماورایی دیگه ای نیست

دلیلش این هست که بدن شما هنوز در خواب به سر میبره اما مغزتون بیدار شده

البته مغزتون هم هنوز کاملا بیدار نشده و ممکنه صحنه های خواب رو توی واقعیت به صورت توهم ببینین و حس کنین و بترسین.

به این پدیده میگن فلج خواب.

کلا بدن موقعی که به خواب میره باید اندامش رو به یک اندازه مشخصی فلج کنه

اگه از این حد کمتر فلج کنه میشه سندروم خواب رم و یا اسلیپ واکینگ

اگه بیشتر از این حد فلج کنه میشه فلج خواب.

چیز ترسناکی نیست ارامش خودتون رو حفظ کنین تا بیدار بشین.

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
یه بار روی خواهرم بختک افتاده بود داد میزد کمککک کمککک من دیوونه نمیپونم چرا از خنده داشتم غش میکر ...

اون بختک نبوده،زمان بختک نمیشه حرف زد هیچجا جز چشم تکون نمیخوره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اینه رو به روی تخته من تو اون حال حس کردم که از حالت دراز کشیده نشستم ولی تو اینه خودمو ندیدم

احساس کردی یا واقعا این اتفاق افتاد ؟

یعنی احساس کردی نشستی و دیدت دید حالتی بود که نشسته بودی ؟🤔

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
دلیلش بختک، جن یا هیچ چیز ماورایی دیگه ای نیست دلیلش این هست که بدن شما هنوز در خواب به سر میبره ام ...

اخه یکسره اینجوری میشم

هر روز

دلیلش چیه اخه🤦🏻‍♀️