2777
2789
عنوان

عکس کاناپه و انتخاب کوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 30 پست
به نظرم خوبه مبارک باشه اگه کوسن ها یکم روشن تر بودن بهتر بود 

مرسی عزیزم ، کوسنابرای خودش نیست ، برای خودش هم رنگ کاناپه بود خیلی تیره شده بود برداشتم 

اینم عکس بالای خونه به نظرت تناسب دارن

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هستی بالای خونه ام بذارم 

بذار

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من کوسن هام رو با رنگ فرشم هماهنگ انتخاب کردم، قشنگ شده ولی واسه تو چون فرشت تیره ست، فکر نکنم خوب بشه. با رنگ کفپوشت که روشن تر هست شاید بشه ست کنی. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
من کوسن هام رو با رنگ فرشم هماهنگ انتخاب کردم، قشنگ شده ولی واسه تو چون فرشت تیره ست، فکر نکنم خوب ب ...

درسته فرشا سورمه ای نمیخوام زیاد تیره بشه رنگ پرده هاام میخوام عوض کنم و هم رنگ مبلای اصلی روشن  بگیرم 

زرد نارنجی زرشکی

این رنگا رو میتونی بعنوان‌مکمل استفاده کنی

من باشم همون لیمویی یا اجری رو میگیرم

فضا شاد شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
درسته فرشا سورمه ای نمیخوام زیاد تیره بشه رنگ پرده هاام میخوام عوض کنم و هم رنگ مبلای اصلی روشن  ...

کوسن رو با رنگ پرده هم می تونی ست کنی. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
زرد نارنجی زرشکی این رنگا رو میتونی بعنوان‌مکمل استفاده کنی من باشم همون لیمویی یا اجری رو میگیرم ...

ممنون از نظرت گلم منم میخوام شادش کنم تیرگیش خنثی شه البته نور خونه ام کمه باید نورشو بیشتر کنم 

کوسن رو با رنگ پرده هم می تونی ست کنی. 

ینی هم رنگ مبلای اصلی خونه اینم قشنگ میشه 

ممنون از نظرت گلم منم میخوام شادش کنم تیرگیش خنثی شه البته نور خونه ام کمه باید نورشو بیشتر کنم  ...

اره 

یه رنگ شاد بگیری خونت جون میگیره😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ینی هم رنگ مبلای اصلی خونه اینم قشنگ میشه 

خیلی یک رنگ میشه به نظر من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان خیلی تیره شده ؟؟؟☹️

تیره نیس

خیلی یک رنگه بنظرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40