الان دیگه ماشین رو کذاشتن تو بورس و قرعه کشیاااا حذف شده
میخاستم ثبت نام کنم
ولی اول پول کامل رو بریزیم تو یه حساب دیگع
میترسم الکی باشه و پول رو بگیرن 🥺
شما در جریان هستین؟
اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک میکنی چیه ؟ هر کی بیشتر بگه برنده میشه یهو ممکنه تا ۵۰۰ میلیونم بره🫤🫤
ولی قیمت پایه داره اخه
مثلا۲۰۷دویست میلیون
اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
واقعا بدبختیه مردم دارن برا ماشین مجازی تلاش میکنن مقصر شما نیستی عزیزم اینا کاری کرد ...
یعنی چی متوجه نمیشم؟😧میشه بیشتر توضیح بدید
عزیزم مثل همه چیز اینا مثلا بورس دلار طلا تا یه جایی بالا میبرن و مردم هم برا خریدش حریص میشن و صف میکشن یهویی قیمت میشکنه و سرمایه مردم پودر میشه،سودشم میره جیب دولت که کسری بودجه رو حل کنه …
باید ی مقدارپول داشته باشی فقط همون پایه ملاک نیست ک مثلا ۲۰۷سری قبل سد ۴۰۰و خورده ای هرکس اسمش درومد باید بقیشو بریزه و اکه نتونه و انصراف بده ی درصدی ب عنوان خسارت برداشت میشه و بقیه پولتون و برمیگردونن
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
باید ی مقدارپول داشته باشی فقط همون پایه ملاک نیست ک مثلا ۲۰۷سری قبل سد ۴۰۰و خورده ای هرکس اسم ...
واقعااینجوریه
یعنی همون دویست میلیون نیست ممکنه اینهمه بره بالا؟؟؟؟
دوست منم میخواد بیچاره قرعه کشیرم برداشتن مونده حاج و واج نمیدونه چی کار کنه اینجا ۲۰۰ آزاد ۶۰۰
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
عزیزم پایش 195 ولی هرکس قیمت بالا میگه تا میرسه مثلا ب 471 با مالیات ب 500هم میرسه ک طی دو روز باید کامل پولو بریزی . تو کیف پولت اولش باید ب قیمت پایه باید تو حسابت باشه
واقعااینجوریه یعنی همون دویست میلیون نیست ممکنه اینهمه بره بالا؟؟؟؟
عزیزم اون قیمت پایه ست فکرکردی میان دویستو هفت و میدن ۲۰۰تومن! مثل مزایده میگن ازدویست شرپع میشه بعد سهام دارا هرکی ی قیمت میده ب اونایی ک بالاترین قیمتو داده باشن فروخته میشه ! این مبلغ از قبل مسخص نیست یهو دیدی همون مبلغ بازار بشه!
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اگه بدن ،سه ماه بمونه پول تو حساب آخرم ندن آزادم بشه ده برابر
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس