2777
2789
عنوان

زوال عقل

455 بازدید | 30 پست

بچه ها حس میکنم دارم حافظمو از دست میدم🥺مثلا یه هفتست دارم یه سریالو میبینم.موقع ظرف شستن سعی میکنم اسم دختر نقش اصلیو یادم بیاد ولی یادم نمیاد.تو حرف زدنم با آدمام همینجورم.گاهی یه کلمه خیلی ساده رو باید زور بزنم تا یادم بیاد.فقط توی کلمات اینجوری ام.وگرنه مسیرا رو بهتر از شوهرم تشخیص میدم،دنبال دخترم میرم محاله چیزیو جا بذاره چون چک میکنم.اما شوهرم هربار میره یچیزی جا‌میذاره...

پدربزرگم از آلزایمر فوت شد خیلی سال پیش...میترسم اولاش باشه😭😭چیکار کنم آخه؟من فقط ۳۳ سالمه،بچم همش ۵ سالشه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بگو منی که ۲۲ ام چیکار کنم😁

ن تو بگو منی که ۱۸سالمه چکنم😅

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

عزیزم هممون ی جورایی درگیرشیم من باورت میشه باید به ذهنم فشار بیارم تا بدونم دیروز ظهر چی خوردم و چیکارکردم🤕همشم بخاطر درگیریهای ذهنی هست .. میگن کندرخوبه واسه حافظه ولی من استفاده تکردم هنوز

اخ تو هم ارهههه

ن به این صورت که میگن دیگه 

ولی اره

شما پرستاری؟🥺

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
عزیزم هممون ی جورایی درگیرشیم من باورت میشه باید به ذهنم فشار بیارم تا بدونم دیروز ظهر چی خوردم و چی ...

خدایی من یادم نمیاد دیروز چی خوردم 😅😅😐

عزیزم هممون ی جورایی درگیرشیم من باورت میشه باید به ذهنم فشار بیارم تا بدونم دیروز ظهر چی خوردم و چی ...

آره اینم هست،منم شده زور بزنم تا یادم بیاد دیشب چی بوده شام😔