2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه درمورد درس باشه درخدمتم دانشجوی ارشد تجارت بین الملل و شغلمم نمیگم شناسایی میشم خیلی ها میشناسمن ...

سلام عزیزم وقتت بخیر 

من پشت کنکور انسانی هستم با پایه درسی صفر میخواستم بهتون بگم از الان تاکنکور تیر میتونم رتبه زیر ۲۰۰ بیارم پیشنهادت چیه کمکم کنید چیکار کنم برای کنکور

سلام عزیزم وقتت بخیر  من پشت کنکور انسانی هستم با پایه درسی صفر میخواستم بهتون بگم از الان تاک ...

از الان تا تیر راستش با پایه صفر یکم سخته ولی اگه به خودت زحمت بدی ممکنه چه رشته ای میخوای بخونی تو دانشگاه ؟سطح زبان و ریاضی و عربی ت چطوره؟ادبیات و تخصصی ها رو هم ضغیفی؟

کاربری دست دو نفره 
از الان تا تیر راستش با پایه صفر یکم سخته ولی اگه به خودت زحمت بدی ممکنه چه رشته ای میخوای بخونی تو ...

زبان حذف شده ازکنکور 

بله اوناهم ضعیفم 

دانشگاه مشهد یا شاهرود یا سمنان یا نیشابور باشه 

رشته فرهنگیان یاحقوق یاروانشناسی یاحسابداری 

زبان حذف شده ازکنکور  بله اوناهم ضعیفم  دانشگاه مشهد یا شاهرود یا سمنان یا نیشابور باشه& ...

حذفیات رو برامن بگو کدوما حذفه کدوما مونده من مشاوره وکالت میدم ولی براتوهم بزار مشاوره بدم ان شالله قبول میشی منم دعا میکنی

کاربری دست دو نفره 
حذفیات رو برامن بگو کدوما حذفه کدوما مونده من مشاوره وکالت میدم ولی براتوهم بزار مشاوره بدم ان شالله ...

اره خیلی دعات میکنم عزیزم 

فارسی 

دینی 

زبان 

عربی عمومی

اینا از کنکور حذف شدن