2777
2789

کجایی هستی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط استرس نداشته باش هم برایه باردار شدن و پسردار شدن

گرمیجات بخور

لبنیات و کائفین رو قطع کن

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

تخم گشنیز شبا موقع خواب چند تا دونه بخور خیلیا دیدم جواب گرفتن،سیاهدونه هم خوبه ولی کم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
کجایی هستی

اشغال کثافتی هست این کاربر خیلی حقه بازه 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  

اشغال هر تاپیکی بزنی رو سرتم ابرو برات نمیزارم خونه خراب کن

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
دکتر تغذیه برو ولی اونم میخاد بگه گرمیجات بخور در کل خیلی خودت رو اذیت نکن  این جنسیت کاملا ...

گرمیجات بخوره تو سرش این کاربر یه اشغال خونه خراب کنه

ابروت میبرم همه چت هات میزارم کاسه کوزت از نی نی سایت جمع کن کسی رو فریب نده تو اگر چیزی بارت بود جلو خیانت های شوهرت میگرفتی 

این کاربر همان هلیا هست