2777
2789

من برادرزادم امسال دوازدهمه پدر و مادرش در شرف جدایی هستن این بچم خیلی حساس شده و حدودا یه چندماهی میشه افسردگی گرفته پدر مادرشم عین خیالشون نیست بعد امسال از شروع سال تحصیلی درس نخونده درست حسابی دوازدهمشو غیرحضوری برداشته غیرانتفاعی بعد الان بعد هر امتحان میاد پیشم میگه عمه گند زدم و بخدا میوفتم و..

من یکماهی میشه دارم میبرمش پیش یکی از دوستام که روانشناسه 

بهش میگم عب نداره گند زدی مهم امتحان نهایی ترم دومه که اونو من خودم باهات کار میکنم میبرمت کلاس یه نمره قابل قبول بگیری قصدشم کنکور دادن نیست میخواد دانشگاه ازاد بخونه بدون کنکور بچه های دوازدهم نظام جدید این ترمو اگه خراب کرده باشه ولی ترم دومو خوب بده میتونه جبران بشه و یه نمره قابل قبول بگیره یا نه؟

من دوازدهمم ولی دقیق نمیدونم فقط میدونم ضریب نهایی بالاتره 

درضمن ترم اول رو اکثر دبیرا آسون تر میدن تا اگ کسی دانشگاه میخواد بره با معدل کل معدلش بالا باشه

و اینکه تروخدا هواشو داشته باشین،چقدر خوبه شمارو داره

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر یاد خودم افتادم 🥺🥲 سال پیش که یازدهم بودم وقتی مامان و بابام طلاق گرفتن ۶ تا درسامو افتادم&n ...

عزیزدلم ♥️

واقعا سخته و طبیعیه افت تحصیلی تو اون دوران خصوصا دخترا که روحیه لطیفی دارن 

من دوازدهمم ولی دقیق نمیدونم فقط میدونم ضریب نهایی بالاتره  درضمن ترم اول رو اکثر دبیرا آسون ت ...

اره امتحاناشون اسون بوده از زبون دوستاش شنیدم ولی این بچه هیچی نخونده درست حسابی 

هواشو دارم قشنگ مهربون♥️

این تاپیکم زدم شما که همسن و سالش هستید نظر بدید که مطمئن بشه با ترم دوم میتونه جبران کنه 

اره امتحاناشون اسون بوده از زبون دوستاش شنیدم ولی این بچه هیچی نخونده درست حسابی  هواشو دارم ق ...

پرسیدم از دوستم اینطور که میگفت نمره سالانه ۱۰ و نهایی بالای ۷ 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂