2777
2789

واسه من مارکش  متفاوته،اما انواع اش وسوپ و خورشت توش میپزم،واقعا عالیه سر دوساعت خیلی جاافتاده تحویلت میده.

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من مارکش  متفاوته،اما انواع اش وسوپ و خورشت توش میپزم،واقعا عالیه سر دوساعت خیلی جاافتاده ...

من نیم ساعته میپزه اما مثلا لوبیا چیتی توش له میشه 

میشه بگی از کدومب رنامه هاش استفاده می کنی؟

من نیم ساعته میپزه اما مثلا لوبیا چیتی توش له میشه  میشه بگی از کدومب رنامه هاش استفاده می کنی ...

واسه منم تونیم ساغت میپزه ولی خب حسابی مغزپخت نمیشه،من چون دوس دارم هرچیزی حسابی مغزپخت باشه و یا خورشتم حسابی جا بیفته بیشتر میذارم

من فقط زمانشو تنظیم میکنم عزیزم،برنامه خاصی نداره

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
گوشت تنها چند ساعت میپزه

گوشت گوسفندی معمولا یکساعته میپزه

واسه منم تونیم ساغت میپزه ولی خب حسابی مغزپخت نمیشه،من چون دوس دارم هرچیزی حسابی مغزپخت باشه و یا خو ...

آها مرسی نه من خودش تایمر و برنامه داره منتها مشکلم اینه که زیاد میپزه حتی توی همون نیم ساعت اینشو نمیدونم چه کنم 

سلام عزیزم تو یکی از تاپیکاتون خوندم پلوپز تفال دارین و میخواستین زودبرقی هم بخرین

منم الان همین مشکلو دارم پلوپز چندکاره تفال دارم دیروزم یه زودپز برقی خریدم،هیچ کدومو استفاده نکردم کلا

میخواستم پلوپز بفروشم به دوستم اما همسرم میگه نفروش حیفه

خواستم ببینم اون تفال به دردتون خورد؟

راضی هستی مشکلتون برطرف شد 

برا بعضی غذاها دارم استفاده می کنم قلق داره در کل و اینکه زیادی قوی هست مثلا لوبیا چیتی توش خیلی میپزه نزدیک به له میشه 

در کل هیچی مثل قابلمه نمیشه و زودپ گازی فککنم خوشمزه تر در میاره غذا رو و کمتر قلق میخواد اما چون سیف نیس و خطرناکه همچنان من همینو ترجیح میدم