2777
2789
عنوان

ساک خالی بارداری درهفته پنجم🥲

1989 بازدید | 100 پست

سلام دوستان من رفتم سونو ۵هفتم بود البته ب دکترم گفتم هنوز زوده براسونو ولی گف نه برو.

بعدتوسونو ساک حاملگی روئیت شدو سن بارداری ۵هفته..

سونورو بردم پیش دکترم میگه۵۰.۵۰ هس که بمونه..آخه چراااا دلیلشم نگف بعد میگه۷۰درصد میمونه😑😑😑بعد من تو نت خوندم خیلیا هفته۵ فقط ساک بودع و بعدا همه چیز تشکیل شده اما دکترخیلی ب من استرس وارد کرده کسی مثل من بوده؟؟،ممنون میشم جواب بدین😭😭😭😭😭

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

وای عزیزم چرا نموندی هفته هفتم بری ؟؟؟؟

ازمایش بارداری دادی ؟ چند بود بتات؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود رفتی 

هشت هفته برو 

دکترا هم عادتشونه استرس بدن 

همه چی پنجاه پنجاهه تو این دنیا 

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

اسی ببخشید دکتر خیلی خنگی داشتی... من ۵ هفته باردار بودم رفتم دکترم اصلا منو سونو نکرد گفت ممکنه باشه ممکنه نباشه من اینکارو نمیکنم شما ۹ هفته باید بیای ... تا اون موقع هنوز وقت هست.... استرس نگیر بابا چیزی نیست ۹ هفته برو ... مبارکههه

زود رفتی  هشت هفته برو  دکترا هم عادتشونه استرس بدن  همه چی پنجاه پنجاهه تو این دن ...

مرده شورشونو ببرن با ای مدرکاشان خیر نبینن الهی انقد بچه ی بیگناه رو سقط میکنن خبر مرگشان چجوری مخان جواب خدارو بدن قیامت 

وای عزیزم چرا نموندی هفته هفتم بری ؟؟؟؟ ازمایش بارداری دادی ؟ چند بود بتات؟

دکترم زود فرستاد بتا روزموعد۱۷۴ طبق رنج ازمایشگاه ۴هفته

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜