2777
2789
عنوان

دوستان راهکار برای پرشدن

146 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها توروخدا چندتا راهکار بدین برای چاقی پاها و باسن .من چاق میشم بازو هام چاق میشن فقط .ورزشم میکنم بالاتنه زودتر پف می‌کنه .چی خوبه بخورم یا انجام بدم ؟

بدنسازى برو كنارشم زياد بخور ب مربى بگو ميخام پاهام حجم بگيره 

اصلا من رژیم غذاییم افتضاااحه وقتیم باشگاه میرم همینطور بعد عضلاتم تحلیل میشه خیلییی هم پیاده راه میرم پاهام ضعیفه میشه بخاطر اونم باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم مرغ و بادام زمینی بعد از باشگاه بخور ماهیچه بزنی. 

اندام دختر ها از شروع بلوغ  شکل میگیره . 

دخترتاتون تا به بلوغ میرسن غذاهای ارگانیک بهشون بدید 

مرغ محلی و تخم مرغ محلی و لبنیات. 

اخ لامصب چقدر بد دیگ زیاد پیاده روی نمیکنم.اخه باشگاه هم دوست صورتو خراب می‌کنه بخاطر وزنه های سنگین ...

منم صورتم و پاهام زود لاغر ميشن  اما فقط باید زیاد بخوریم و ورزش کنیم ک شکم نیاریم 

من دیگ از بلوغم گذشته ۲۱سالمه ولی پاهام ضعیفه 

ا‌شکال نداره عوضش شلوار بهت میاد. 

حالا من هرچی پیاده روی برم رژیم بگیرم. باسن کوچیک نمیشه. یکبار خواستم برم والیبال ثبت نام کنم. مربی فکر کرد بدنسازی کار میکنم. 😂😂😂

ا‌شکال نداره عوضش شلوار بهت میاد.  حالا من هرچی پیاده روی برم رژیم بگیرم. باسن کوچیک نمیشه. یک ...

منم پاهام و باسنم خوبه ولی نسبت به بالا تنه میگم بزرگتر بشه.من خیلی کار میکشم از پاهام همش راه میرم