2777
2789

یه تجربه از تشکیل قلب بگم 

قلب دقیقا هفته ۴تشکیل میشه 

من ای وی اف کردم روزا رو میشمردم و دقیقا از همون روز اول میدونستم چند هفته و چند روزمه 

هفته ی چهارم رفتم سونو ولی دکتر گفت ما همیشه دو هفته بیشتر حساب میکنیم یعنی الان شش هفته ای در صورتی که دقیقا از روزی جنین رو گذاشته بودن ۴هفته میشدم سونوی واژینال کردم و قلب فندق کوچولومو دیدم 

تو ان تی هم صداشو شنیدم 

اگه اهل مطالعه باشین تو کتاب هم نوشته هفته ی چهارم هفته ی تشکیل قلبه حالا یه دکتر حاذق تره و دستگاه پیشرفته داره قلب رو میبینه یه دکتر نه میگه برو هفته ۹بیا

پس اگه خیلی وسواس دارین سونوی اول رو جای خوبی برین که دستگاه پیشرفته دارن 

به عبارت پزشکی قلب هفته ی ششم قابل رویته

الهی که قلب همه ی جنین ها تشکیل بشه و سالم بیان بغل ماماناشون🥰

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم اینه الان باردارشدید مبارکه.

مرسی عزیزم زایمان کردم 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
مبارکه من هفته ۶ رفتم تشکیل شده بود

خدا حفظش کنه

منم سر دخترم ۶هفته بودم سونو واژینال صدای قلبشو شنیدم درواقع همون ۴هفته واقعی

بله دقیقا سن جنینی که به دنیا میاد ۳۶هفته ست اما براساس سونو ۳۸هفته(سزارینی ها)

هر کسی دلش ی جوری صافه  توروخدا دعا کنین ۱۱ ام میرم برا قلب ی بار رفتم نا امید اومدم 😣🥺

عزیزم رفتی سونوو؟ نینت سالمه؟

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢