2777
2789

من تنبلی دارم دکتر گف باید لتروزول کلومیفن بخوری بعد من خوردم 

ولی امروز باز پری شدم 

شما چ قرص های یا چ کارهایکردین حامله شدین خیلی برام مهمه میخوام خیلی سریع حامله بشم 

سه ماه دارو خوردم فولیکول ۲۱ و۲۴ داشتم نشدم دیروز شوهرم آزمایش داد کم تحرکی اسپرم داشت دارو نوشت واسش حالا فعلا نمیدونم چی میشه ببینم خوب میشه با اینا یا نه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر منو از تنبلی ترسوندن همون اول رفتم دکتر گفتم دارو بده

بهم یه آمپول داد اچ سی جی 

گفت فقط زمانی استفاده کن قصد بارداری داری 

باید سه دوره میزدم

ماه دوم باردار شدم 

برای فرزند دومم بدون هیچ دارویی انجام شد الحمدلله

هر چی داری استفاده میکنی فقط سعی کن استرس نگیری 

آرروم باش زیاد بهش فکر نکن این تحربه خیلیاست استرس بدترش میکنه

خیلیا با شرایط شما با همین دارو ها باردار شدن 

آمپول هم زدید؟ 

بعد از دارو سونو کردید؟ 

همسرتون آزمایش داده؟ 

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
سه ماه دارو خوردم فولیکول ۲۱ و۲۴ داشتم نشدم دیروز شوهرم آزمایش داد کم تحرکی اسپرم داشت دارو نوشت واس ...

شوهر من کم تحرکی داشت با قرص اسپریژن خوب شد راستی هر شب چند تا خرما با گردو و پودر گل محمدی هم میخورد بنظرم اینم تاثیر داشت

من تنبلی شدید داشتم که دکترا میگفتن نازایی داری با امپول hcg و قرص کلومینوفن و در کنارش هرروز توی خونه اهنگ میزاشتم یه ربع نیم ساعت ورزش میکردم و مصرف سردیجات و کم کردم و هرروز خرما با کنجد میخوردم برای بزرگ شدن تخمک خداروشکر بعد از سه ماه باردارشدم

سه ماه دارو خوردم فولیکول ۲۱ و۲۴ داشتم نشدم دیروز شوهرم آزمایش داد کم تحرکی اسپرم داشت دارو نوشت واس ...

تحرک و تعداد و مورفوش چند بود؟ 

دارو چی داد؟

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

من تنبلی داشتم که با اصلاح سبک ۱۱ماه طول کشید تا درمانش کنم. تو این مدت تحت نظر یه دکتر بیسواد بودم که الکی برام دارو مینوشت لتروزول خوردم که باعث کیست شد برام. در نهایت پاره شد و مجبور شدم جراحی کنم. دیگه پیشش نرفتم و بعد از درمان تنبلیم دوفاستون و کلومیفن خوردم و دوماه بعد از قطعش باردار شدم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "