2777
2789

مثلا چ مدل کفش بخره بهتره چ کارهایی بکنه چیا باخودش ارایشگاه ببره تجربه هاتونو بگید برای اونایی ک قراره عروسی بگیرن هم حوالی  برای منم دعا کنید زودتر برم سر زندگیم از عقد خسته شدم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

الان تو این گرونی همه بدون عروسی میرن سر زندگی 

تا کروناست برید خونه خودتون سخت نگیر تا از عقد راحت بشی

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من عروس نشدم ولی عروسی داداشم بود ۵ ماه پیش 

حتما روز عروسی دوجفت کفش داشته باش 

یکی کفش قانتزی و خوشگل که تو عکسا باشه 

یکی کفش لژ دار بلند و راحت که پاهات اذیت نشه

البته اگه لباست جوریه که چاک دار نیست

وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو این گرونی همه بدون عروسی میرن سر زندگی  تا کروناست برید خونه خودتون سخت نگیر تا از عقد ...

من از خدامه خانواده شوهرم راضی نمیشن علل خصوص مادرش مجبوریم عروسی بگیریم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
من عروس نشدم ولی عروسی داداشم بود ۵ ماه پیش  حتما روز عروسی دوجفت کفش داشته باش  یکی کفش ...

مرسی گلم چشم حتمی

ارایشگاه که رفتی کلی خوراکی خوشمزه ببر . چون خیلی گشنه خواهی شد  . توصیه ی خاصی ندارم . فقط اینکه نزدیک به عروسی ممکنه بحث و اختلاف نظر زیاد پیش بیاد  تو سعی کن تو حاشیه نباشی و زندگیتو اول کاری تلخ نکنی . به خودت برس قشنگ استرس نداشته باش ریلکس باش همین

مبارکت باشه خوشبخت بشی عزیزم♡همین که کمتر استرس داشته باشی و لوازمتو از شب قبل آماده کنی و خواب خوب داشته باشی مثلا یک دمنوش گل گاو زبون شب قبل کمک میکنه ریلکس کنی 

و روز ش یچیزی غذایی بخوری و بری که استرس فشار د قندتو نندازه 

همینا کافیه 

شب خودته خیلی خوش بگذرون گلم 

کاربر سال۹۷م
ارایشگاه که رفتی کلی خوراکی خوشمزه ببر . چون خیلی گشنه خواهی شد   . توصیه ی خاصی ندارم . فقط ا ...

مرسی گلم واقعا توصیه های خوبی بود عالی بودن ان شالله بهترین ها نصیبت بشه

مبارکت باشه خوشبخت بشی عزیزم♡همین که کمتر استرس داشته باشی و لوازمتو از شب قبل آماده کنی و خواب خوب ...

ان شالله دعا کنید زودتر عروسیمون بگیریم و بریم سر زندگیمون  ممنونم از توصیه های قشنگت و وقت گذاشتی اومدی تاپیکم

واییییی چقدر مثل منی منم خسته شدم بیا برای هم دعا کنیم زودتر بریم سر خونه زندگیمون🤲🏻🤲🏻

من همشو سیو کردم چیا لازمه الان برات مینویسم

چیزایی ک باید ببری سالن

لباس عروس

تاج

کفش عروسی

اسپری عطر ادکلن

گن و لباس زیر 

خوشبو کننده دهان

کفش راحتی یا صندل

شارژر یا پاور بانک

هایپ یا همون انرژی زا سه یا چهارتا که انرژی بگیری

من انقد استری داشتم برای روز عروسیم که وقتی یادش میفتم میگم حیف که اون روز سخت ترین روز زندگیم بود لذتی که باید میبردمو نبردم

لنز چشمم آخراش اذیتم کرد،تاجمو بد گذاشته بودن دقیقا رو استخون کنار گوشم بود که حسابی کلافم کرد شما به اینا دقت کن شب قبلش اگه تونستی آمپول ب کمپلکس یا نوربیون بزن واسه انرژیت خوبه، صبح قهوه بخور نسکافه با خودت ببر بعد از آرایشگاه خواستی بری بیرون بخور

کفش سعی کن پاشنه بلند نگیری اگر عادت نداری

و توری که رو موهات کار میزارن بلند بر ندار تو عکس خیلی قشنگ میشه ولی برای من اذیتم کرد چند بار رفت زیر پام و درنهایت افتاد که همش در حال وصل کردن بودیم

از همه مهم تر خواب شما خوابت کافی باشه این اتفاقام بیفته کلافه نمیشی ولی اگه خواب کافی نداشته باشی داغون میشی

واییییی چقدر مثل منی منم خسته شدم بیا برای هم دعا کنیم زودتر بریم سر خونه زندگیمون🤲🏻🤲🏻 من همشو ...

اره عزیزم واقعا عقد دوران بدیه ان شالله زودتر همه اونایی ک عقدن و از شرایط مث منو شما راضی نیستن برن سر خونه  زندگیشون و راحت بشن  ...مرسی گلم ممنونم از راهنمایات

سخت نگیر تو هیچی از ارایشگاهت تا زندکیت و روابطت و بچه و.... میگذره همش

اوهوم بهترین توصیه فکر میکنم همینه عزیزم ممنونم ک وقتتو گذاشتی😍