2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید بهتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
خیلی ببخشیدا عزیزم ولی چرا فضولی میکنی چرا دخالت میکنید  اگ پدرتون خودشون خواستن برید کمک ک با ...

خودشون کمک خواستن 

آخه خواهرم وحشت ناک به پدرم وابسته شده 

اصلا اعتماد به نفس نداره برای حل سوال باید خودش بفهمه 

حتی معلم خود خواهرمم بهش گفته

بعد من فضولم؟

بعد به من ربطی نداره؟

چطوره ازم کمک می خوان اون موقع بهم ربط داره ولی الان بهم ربط نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سروتوازکتابات بیاربالا یه چرخی بزن زندگی روببین اینابدردت نمیخوره اینوواقعا گوش بده من خیلیامثل تودی ...

ببین من خودم این و تجربه کردم وقتی توی درس خوندن میوفتی راه دیگه ای نداری،نمیتونی،نه راه پیش داری نه پس

خودشون کمک خواستن  آخه خواهرم وحشت ناک به پدرم وابسته شده  اصلا اعتماد به نفس نداره برای ...

خب اگ کمک خواستن حق با شماس بجا بغض همون موقع میگفتی ب درک اصلا بذار صفر بگیره اسکل منم ک ازم کمک میخوایید میام دلسوزی شمارو میکنم 😏 بااین حالت ... یکم سلیطه باش بابا

دیگه اهمیت نده عزیزم. بعضی خانواده‌ها متاسفانه به هر دلیلی فرق میذارن بین بچه‌ها، نمیتونی هم دنبال منطقشون باشی چون اگر قرار بود منطقی عمل کنن هیچ‌وقت فرق نمیذاشتن بین بچه‌هاشون. مادر من کلی خدمت به پدر و مادرش کرد و حتی از زندگی بچه‌هاش و حق بچه‌هاش زد برای رضای پدر و مادرش، ولی تهش برادرش بود که عزیز شد، برادری که حتی یک بار هم پرستاری پدرش رو نکرد وقتی بهش نیاز داشت و هیچ‌وقت نفهمیدیم چی داشت که عزیز شد. دنبال چراش نباش، میدونی این شکلی‌ان و هرچی بیشتر دنبال دلیل باشی بیشتر اذیت میشی. الان سال حساسته، رها کن بذار خواهرت هم هرطور خودش دوست داره یاد بگیره، اگر یاد نگرفت تو دیگه مسئولش نیستی خودش وظیفه داره بره بگرده دنبال رفع مشکل درسیش. خودت رو درگیر حواشی نکن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
ببین من خودم این و تجربه کردم وقتی توی درس خوندن میوفتی راه دیگه ای نداری،نمیتونی،نه راه پیش داری نه ...

شاید واسه شما دخترااینطوریه من فوقش میتونم ۲ ساعت درس بخونم بااونم نمراتم بالای ۱۷ هستش واسه همین ۲۴واحدبرمیدارم همیشه هم دویاسه ساعت مونده به امتحان میخونم ازاول دوران مدرسه تاالان

دقیقا دخترا اینجورین،چون جو مدرسه اینجوری میکنه،دست خودشون نیست

ربطی به جونداره بین دختروپسر فرقه پسرایه بارچیزیوبخونن توذهنشون میمونه امادختراباید دو سه باربخونن 

ربطی به جونداره بین دختروپسر فرقه پسرایه بارچیزیوبخونن توذهنشون میمونه امادختراباید دو سه باربخونن&n ...

دلیلا میدونی چیه چون دخترا فکرشون آزاد نیست 

استرس این و میکشن نکنه از فلانی پایین تر بشن😂

نکنه نمرشون کامل نشه تو فقط تو دخترا میتونی پیدا کنی سره ۲۵ صدم یه هفته تموم گریه کنه یا حداقل من تو پسرا ندیدم 

دخترا استرس های اضافی زیادی دارن که پسرا یک درصدش هم ندارن

دلیلا میدونی چیه چون دخترا فکرشون آزاد نیست  استرس این و میکشن نکنه از فلانی پایین تر بشن😂 ن ...

نه بابا ازبین پسراهم فقط خرخوناازاین استرس هادرن من همیشه دقیقه ۹۰ میخونم حوصلم نمیکشه بشینم بخونم تاالان که اینطوری همشوپاس کردم اونم بانمره خوب 

اونم تنهابه کتاب نگانمیکنم یه فیلم میزارم همراهش درس میخونم به فیلمم نگامیکنم تموم شد میزارم کنارمیرم امتحان ۲۰ میشم بدون تقلب 

نه بابا ازبین پسراهم فقط خرخوناازاین استرس هادرن من همیشه دقیقه ۹۰ میخونم حوصلم نمیکشه بشینم بخونم ت ...

چجوری اینقدر ریلکس باشم خدایی؟😂

من بزارم شب امتحان چند تا سکته ریز و درشت میزنم😅

ربطی به جونداره بین دختروپسر فرقه پسرایه بارچیزیوبخونن توذهنشون میمونه امادختراباید دو سه باربخونن&n ...

چه ربطی به جنسیت داره آخه

هر کی حافظه و ایکیوی خوبی داشته باشه با یه دور یاد میگیره دختر و پسر نداره

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست