2777
2789

یه ماهه هرچی وسایل اضافه وکهنه وخراب داشتم ریختم دور.دارم خودم لاغرمیکنم.وتورویاهام فکرمی‌کنم خارج دارم زندگی میکنم😁🤣خسته شدم از زندگی یکنواخت وکسل کننده.دوست دارم زندگیم تغییر کنه همش خونم تنهاهمش به قدیم فکرمی‌کنم دیگه خسته شدم می‌خوام شادباشم امانمیدونم چطوری کمی نصیحتم کنید😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فکر خوبی کردی

از فکر های کوچیک شروع کن تا تاثیرات بزرگ رو ببینی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

فیلم انگیزشی ببین یا طنز

اهنگ بزار برقص

لاک رنگی بزن

لباسای خوشگل بخر

کیک و شیرینی درست کن

ی عطر خوشبو بزن

صبا زود بیدار شو ورزش کن برو حموم بعدش بیا بیرون ی ماسک بزن ی قهوه بخور ی اهنگ ارومم بزار

از ادمایی ک حالتو بد میکنن دور باش

کلاس زومبا یا یوگا یا ساز خیلی خوبه

کتاب خوندنم خوبه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

واقعاتاثیرداره؟؟

اره عزیزم کتاب اثر مرکب رو خوندی؟ خلاصه کتابش این بود برا تغییرات بزرگ قدم های کوچک برداری 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻